Cel mai bun aparat foto DSLR

Cel mai bun aparat foto DSLR este Nikon D3100 cu obiectiv 18-55 VR. Este o cameră foto destul de vândută pentru că din punct de vedere raport preţ/calitate este cea mai bună deoarece costă undeva la 1999 lei. Pe lângă acesta, veţi mai primi şi un aparat foto digital Nikon Coolpix L21 în valoare de 299 lei, cablu USB Nikon A-B mini în valoare de 29 de lei şi un cablu HDMI mini type A-C în valoare de 49 de lei, toate fiind incluse în acelaşi preţ.

Poze

Obiectiv
Cutia

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul este de 1999 lei + cele 3 cadouri prezentate sus. Pentru acest preţ camera DSLR de la Nikon oferă un senzor de imagine CMOS DX de 14.2 MP, un motor de procesare a pozelor EXPEED 2, sensibilitate ridicata la lumină de 100-3200 şi se poate mări pâna la 12.800, modul GHID, D-Movie adică filme FullHD la rezoluţii până în 1920×1080 pixeli, ecran LCD de 3 inci, sistem de focalizare cu 11 puncte, active d-lighting, picture control, şi multe altele.

În concluzie, are o grămadă de chestii, multe dintre ele nici eu nu ştiu ce fac… însă, le vei învăţa cu uşurinţă citind manual de instrucţiuni.

Nota 10+

I-am acordat nota acesta deoarece la un asemenea preţ cu siguranţă nu vei găsi un aparat mai bun ca acesta şi cu un asemenea obiectiv. Îl recomand tuturor celor care vor să realizeze imagini la o calitate superioară, sau chiar filmări HD.

Te-ar mai putea interesa