Cea mai bună şi ieftină maşină de spălat rufe, preţ şi păreri

Dacă te interesează o mașină de spălat rufe ok atunci trebuie știut că există mai multe modele care te-ar putea interesa. Cea mai bună maşină de spălat rufe este Beko WMF76126 deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Este una ieftină şi foarte bună, motiv pentru care este cea mai vândută, şi poate fi un produs foarte bun în ceea ce priveşte raportul preţ/calitate. Preţul ei este pentru buzunarul oricui, şi se află în momentul de faţă pe stoc.

Variante maşină de spălat rufe

Samsung WF 8500NMW8/YLE are un preț 799 lei (e cea mai vândută).
Samsung WF 9622SQR/YLE costă 1399 lei.
Whirlpool AWO/D53135 de la 1050 lei.
Maşina de spălat rufe Arctic C 800 A. Prețurile se învârt în jurul sumei de 830 lei (este cea mai ieftină).

Poze

masina de spalat ieftina beko WMF76146
Poza

Preţ

Preţul este unul acceptabil, de circa 1.049 lei. Din punct de vedere al specificaţiilor ar trebui să ştiţi că este o maşină cu încărcare frontală (după cum vedeţi în poza de mai sus), 1.200 RPM, calitate energetică A+, cantitate maximă de încărcare de 6 kg, are ecran LCD, dimensiuni de 84 X 60 X 50 cm, consumul este de 1.02 KWh/Ciclu, consum apă de 49 litri/ciclu, şi altele.

Are trei programe: super la 40 °C, biowash la 40-50-60 °C şi babycare.

Plusuri şi minusuri

Minisuri nu există, dar există plusuri care sunt funcţiile multiple şi destul de utile şi afişajul electronic care te ţine la curent cu programele de spălare, funcţiile active, deci te ajută cu gestionarea eficientă a timpului dedicat spălării.

De asemenea este această maşină de spălat este foarte economică când vine vorba de consumul de curent deoarece face parte din clasa energetică A.

Nota 10

I-am dat această notă (10 sau 5 stele din 5) datorită numărului mare de funcţii: clătire adiţională, sistem de control al balansului, prespălare, sistem control exces de apă, express, sistem automat de reglare a consumului de apă, anti-sifonare. Este un produs bun şi care îl recomand deoarece este cea mai ieftină maşină de spălat rufe.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Cea mai bună şi ieftină maşină de spălat rufe, preţ şi păreri”

  1. adevarul e ca sunt in coutarea unei masina de spalat rufe preturi bune sunt la toate marcile dar sunt intre a alege una wirlpool si una beko.

  2. Cea mai vândută mașină de spălat este un model de Samsung – Samsung WF 8500NMW8/YLE – și e destul de ieftină, adică are un preț de 850 lei. Detalii aici.

  3. sa sti ca ma tenteaza. ma intereseaza sa fie ieftina, sa aiba garantie 2 ani si sa mi-o aduca acas moca.

  4. La o masina de spalat haine cel mai important e pretul si transportul asigurat. La Emag mi-au dus-o acasa.
    Eu nu prea sunt un vanator de brenduri asa ca am ales o Beko.
    Am inteles ca acum sunt promotii la Whirlpool tot la Emag.

Comentariile sunt închise.