Cea mai bună placă video. Preţ şi păreri

„Joacă orice cu Palit Daytona nVidia GeForce GTX570. Nu rimează, important este faptul că este cea mai bună placă video de pe piaţă. Preţul este pe măsura aşteptărilor, dar trebuie menţionat faptul că nu este cea mai scumpă. Cu ea nu vei mai avea treabă cel puţin vreo 10 ani de acum în colo. Orice gamer şi-ar dori o asemenea „bijuterie”, o descriu aşa pentru că preţul ei este asemenea unei bijuterii. Costă vreo 999 lei și e foarte bună.

Poze

Conectori
Poza 3

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Este după cum am mai scris mai sus, preţul este pe măsură, dar şi acceptabil, de 1.599 lei. Faptul că este fabricat de Palit Daytona, face ca ea să fie mai ieftină. Şi eu posed o placăde la  Palit şi sunt foarte mulţumit de ea. Nu am avut probleme de supraîncălzire sau zgomot.

Design-ul este unul modern faţă de modele mai vechi, şi ocupă două sloturi. Faptul că ocupă două sloturi ea nu rulează cât două, poate cât trei sau patru cu aceleaşi specificaţii.

Nota 10+

Nu puteam să-i acord un nouă pentru că este o placă cu care poţi juca orice joc din ziua de azi, la detalii maxime. Având în vedere că media preţurilor calculatoarelor cumpărate de români este undeva la 2.500 lei, pot spune că preţul unui PC cu GTX570 ar fi undeva la 3.200-3.500 lei, deci ar putea fi români care şi-ar cumpăra-o.

Jocuri gen NFS, sau shooterele, nu prea au nevoie de atâta perfomanţă… însă există RPG-uri (de exemplu Gothic) şi action-uri (Assassin’s Creed şi altele) care au nevoie de ceva mai mult, deoarece detaliile sunt mai ridicate deoarece jocurile sunt mai complexe. Există şi alte jocuri decât cele enumerate de mine, care necesită mai multă performanţă numai că eu nu sunt la zi cu jocurile.

Lasă un comentariu