Cea mai bună placă video pentru jocuri, raport calitate/preţ

Cea mai bună placă video pentru jocuri, raport calitate/preţ vine bineînţeles de la Gigabyte şi se numeşte nVidia GeForce GTX580. Poţi juca orice joc cu o asemenea placă grafică poate vreo cel puţin 10 ani, setând detaliile la maxim fără să ai probleme. Acesta este la ofertă şi la cel mai bun preţ numai la unele magazine. Nu pot să spun că este ieftină, dar cu siguranţă îşi merită fiecare bănuţ. Dacă faci un calcul să vezi câte plăci video vei schimba în următorii 10 ani, vei ajunge la concluzia că vei aruncat o groză de banii pe o mulţime de asemenea componente grafice pentru PC-ul dumneavoastră. Costă vreo 1999 lei și merită fiecare bănuț.

Poze

Mufe
În realitate

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul este undeva la 1999 lei, un preţ măricel pentru o placă grafică, dar acolo este cel mai mic preţ pentru ea. Ca dotări, ea vine cu o memorie de 1.5 giga GDDR5 la 384 biţi şi frecvenţă de 4000MHz, slot PCI Express 2.0×16, suport SLI, Pixel Shader versiunea 5, DirectX 11, Open GL 4, două DVI-uri, HDMI şi cooler Dual Slot Fan.

Specificaţii impresionante la un asemenea preţ, şi cu siguranţă merită încercată, însă nu ştiu dacă există jocuri pentru ea, adică să facă faţă.

Nota 10+

Nu am cum să-i dau mai puţin, deoarece este o placă grafică performantă, de firmă, de ultimă generaţie, şi orice gamer şi-ar dori una ca aceasta. Nu oricine poate scoate 20 de milioane din buzunar pentru ea, dar cu siguranţă nu este cea mai scumpă.

Poate vei rămâne surprins de faptul că sunt 5 review-uri la acest produs, adică sunt cumpărători pentru asemenea plăci. Nu există comentarii negative sau probleme la adresa ei, motiv pentru care cea mai bună placă video dedicată jocurilor este nVIDIA GeForce GTX580 cu cel mai bun raport calitate/preţ o recomand tuturor care vor să simtă adrenalina jocurilor… care pe zi ce trec sunt tot mai realiste.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Cea mai bună placă video pentru jocuri, raport calitate/preţ”

Comentariile sunt închise.