Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cea mai bună maşină de spălat rufe raport calitate/preţ

Cea mai bună maşină de spălat rufe raport calitate/preţ este Beko WMF76126. Este o maşină destul de bună şi ieftină, de aceea este şi cel mai vândut electrocasnic din gama sa. Preţul este pentru tot românul, şi pe deasupra primeşti şi calitate pentru acel preţ. Acest producător are o oarecare istoria în producţia de electrocasnice.

Poze

Poza

Preţ

Preţul este unul foarte bun după cum am precizat mai sus. Are un preţ de numai 999 lei. În ceea ce privesc dotările, aceasta vine cu trei programe (40 °C, 40-50-60 °C şi babycare), cantitate maximă de încărcare de 6 kg, 1.200 rotaţii pe minut, calitate energetică A+, dimensiuni acesteia sunt de 84 X 60 X 50 cm, consumul este de circa 1.02 KWh per ciclu, consum apă de 49 litri per ciclu.

Plusuri şi minusuri

Minusuri nu există, doar plusuri, iar printre acestea sunt funcţiile Pet şi Baby care. Funcţia Pet presupune îndepărtarea părului de animale de pe haine într-o manieră eficientă, iar funcţia Baby care presupune o spălare performantă special adaptată pentru pielea sensibilă a copiilor.

Nota 10

I-am acordat nota 10 (5 stele din 5) şi pentru funcţiile pe care le oferă: anti-sifonare, clătire adiţională, prespălare, sistem control exces de apă, express, sistem de control al balansului, sistem automat de reglare a consumului de apă. Să nu mai zic de funcţiile foarte utile care sunt Pet şi Baby care.

Concluzie

Cea mai bună maşină de spălat rufe raport calitate/preţ este Beko WMF76126, care este un produs electrocasnic foarte bun pe care îl recomand şi datorită funcţiilor destul de utile în viaţa de zi cu zi.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ramo

    Sunt si masini de spalat mai bune, dar acest model este mai ieftin si pe buzunarul romanului.

Lasă un comentariu