Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cea mai bună maşină de făcut pâine cu reţete

M-am gândit să recomand două modele de aparate de preparat pâine care ar intra în categoria cea mai bună maşină de făcut pâine cu reţete incluse.

S-a scumpit pâinea mult şi mai rău este faptul că nu e sănătoasă. Singura variantă ar fi să ne facem singuri pâinea cea de toate zilele pentru că aşa ştim ce mâncăm. Un inconveninet ar fi faptul că trebuie să-ţi dedici câtva timp pentru a prepara pâinea.

Două modele bune de maşini de preparat pâine sunt prezentate jos şi sunt de la Moulinex, iar una este în promoţie.

Exemple şi preţuri

Baguette and Co OW 6000, undeva la 499 lei.
Este un cuptor pentru cei cu mulţi bani, dar nu daţi bani în plus aiurea faţă de modelul OW200034 de  jos deoarece calitatea materialelor din care este fabricat aparatul este superioară.
OW200034, undeva între 209 şi 229 lei.
Este un aparat pentru omul cu bani puţini, deci pentru omuş de rând. Din păcate, nu este la fel de bun ca cel de sus, în sensul că materialele sunt puţin ieftine.

La ceste maşini este bine că vin cu instrucţiuni şi aşa ştii ce paşi terbuie să parcurgi pentru a prepara pâinea.

Cam aşa arată produsul final

Cum arată produsul final

Diferite feluri de pâine

Concluzie

Deci, singura soluţie pentru a mânca pâine mai sănătos (fără E-uri şi alte chimicale) şi mai ieftin (pâinea s-a scumpit foarte mult şi nejustificat) este să-ţi cumperi o astfel de maşină despre care eu cred că intră în categoria cea mai bună maşină de făcut pâine cu reţete incluse.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu