Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cea mai bună consolă de jocuri

După cum ştiţi, primele trei cele mai vândute console de jocuri sunt PlayStation 3 Slim de la Sony, Wii de la Nintendo şi Xbox 360 Elite Slim de la Microsoft. Însă, cea mai bună consolă este PS 3 Slim, motiv pentru care se află pe locul întâi în topul preferinţelor gamerilor. Spre deosebire de predecesorul ei, PS 2, aceasta vine cu unitate Blu-Ray, fiind şi singura cu o asemenea dotare.

Poze

Poza 1

Poza 2

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul este de numai 1.579 lei, un preţ foarte bun pentru cea mai tare consolă din lume. Pachetul conţine şi cunoscutul jos Grand Turismo 5 (GT5). Pe lângă suportul Blu-Ray pe care îl are, PS 3 Slim mai are şi un procesor cell broadband engine (CBE), Wi-Fi, bluetooth 2.0, 2 USB-uri, hard disk de 320, şi alte specificaţii interesante.

Nota 10

Cred că nota 10 este o notă potrivită pentru un asemenea dispozitiv, în special că se poate moda dar cu pierderea garanţiei. Aceasta nu se confruntă cu probleme de RODD ca la Xbox 360. RODD-ul este atunci când se suprasolicită dispozitivul şi se arde, şi nu mai poate fi reparat.

Dacă vrei să-ţi modezi PS-ul 3 vei avea nevoi de un HDD extern bun pe care să pui jocurile, eu recomand două de la Seagate, Expansion de 1TB şi Expansion de 2 TB, la 300 lei şi 490 lei.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • alin

    “nu se confrnunta cu porbleme de RROD” WTF?..da, intradevar,nu da rrod ,dar da ylod!!MAI ALES Slim-urile! plus ca xbox 360 se poate moda..(in curand chiar si slim..asta daca nu cumva a aparut deja primul firmware)…cu toatte astea xbox domina total piata consolelor!! XBOX 360 RULEZ!

  • Scorpyo

    Și consola Playstation 3 Slim se poate moda, și încă de mult… Am un prieten care o are modată și folosește hard extern pentru jocuri.

  • stefan

    o fi buna ps3 dar unii zic ca xbox 360 slim 4gb .Doar ca are blu-ray dar xbox 360 are Kinetic care e mai bun decat move ca nu merge cu nici un senzor iar wii este ps3 cu move doar ca in loc de chestiile alea este o telecomanda si are grafica mai slaba

Lasă un comentariu