Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cea mai bună cameră video Full HD profesională

Camera video Samsung HMX-T10BP este cea mai bună cameră video Full HD profesională şi are cel mai bun preţ, adică preţul de achiziţie este undeva la 999 839 lei.

Poze

LCD

În mână

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Senzorul camerei video are o o rezoluţie de 5 megapixeli, iar dimensiunea acestuia (senzorului CMOS) este undeva la 1/4,1. Camera înregistrează pe memorie de tip SD.
Rezoluţia pozelor este de 1920 x 1080 (1080p) şi 2880 x 1620. Zoom-ul optic este de 10x, iar cel digital de 100x. Sistemul audio este AAC dual channel, iar camera are microfon şi difuzor incorporat.
Dispune şi de un LCD de 2,7 inci cu o rezoluţie de 230k pixeli. Acest aparat poate fi conectat la PC, TV sau alte dispozitive prin USB şi HDMI.
Bateria ţine undeva la 2 ore.

Preţ

Preţul este undeva la 999 839 lei, poate ca resigilat se va găsi mai ieftin.

Păreri pro şi contra

Minusuri ar fi că nu filmează pe întuneric 😀 şi că nu are memorie internă. Treaba cu memoria internă poate fi şi un avantaj deoarece aparatul e mai ieftin şi rămâne la alegera ta ce varintă de card să cumperi. De exemplu un card SD de 4, 8, 16 giga costă de la 26, 52, 100 lei sau poate şi mai puţin.

Plusuri ar fi faptul că are un preţ competitiv, are în spate un nume, are conectivitate HDMI şi filmează Full HD.

Concluzie

Este cea mai bună cameră video cu suport Full HD profesională, dar e bună şi de luat în vacanţă pentru a filma şi fotografia peisajele ca mai apoi să le aveţi ca amintire pe calculator.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu