Ce aragaz să cumpăr?

Trebuie să recunoaștem că aragazurile sunt niște electrocasnice de care nu ne putem lipsi deoarece ar putea fi considerate ca niște mașini de gătit multifuncționale. În cuptor poți pregăti prăjitură și pizza (vezi aragazuri cu funcție pizza), iar pe plită poți fierbe un ou, încălzi o cană de lapte sau face supă.

Modele de aragazuri

Există multiple modele de aragazuri cum ar fi electrice, pe gaz sau prin inducție (cele mai vândute sunt cele pe gaz). Există și modele hibrid care au plită pe gaz și cuptor electric, iar acestea se numesc aragazuri de tip mixt. O funcție foarte apreciată e cea de aprindere electrică (vezi modele cu aprindere electrică a arzătoarelor), dar aceasta nu e prezentă chiar la toate modelele, deci trebuie să fiți atenți.

Ce aragaz să cumpăr?

Aceasta e o întrebare cu un răspuns complicat deoarece dacă vrei o soluție pentru bucătăria de vară atunci în opinia mea ar fi suficientă o plită cu două arzătoare, iar dacă vreți ceva mai ieftin atunci o soluție ar fi aragazul Hansa FCGW5100010 care în momentul de față e la promoție. Însă dacă ai un buget mai mare atunci țiaș recomanda un aragaz pe gaz cu aprindere electrică la arzătoare și cuptor.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Ce aragaz să cumpăr?”

  1. Eu cred ca un aragaz bun trebuie neaprat sa aiba aprindere electrica la plita cat si la cuptor. Iti usureaza foarte mult munca cu el.

Comentariile sunt închise.