Cât costă un PlayStation 2 (PS2) în România?

În acest review, vă voi spune cât costă un PlayStation 2 (PS2) în România şi unde o veţi găsi la cel mai bun preţ. Preţul consolei a tot scăzut odată cu apariţia variantei 3 Slim. Deci, este una ieftină şi are specificaţii destul de bune. Avantajul unei astfel de consola este acela că sunt numeroase jocuri pentru ea, jocurile (peste 1.700 şi tot mai apar) şi consola fiind foarte ieftine.

Poze

Acasă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul este de 349 lei. Suportă toate formatele de discuri mai puţin Blu-Ray. Are o greutate de circa 700 g. Ca specificaţii, aceasta are două porturi pentru controllere, două USB-uri 2.0, un DC IN 8.5V, un Digital Out, două sloturi pentru carduri de memorie, un 100BASE-TX/10BASE-T, AV Multi Out, un receiver cu infraroşu I/R.

Ce nu mi-a plăcut a fost faptul că pachetul vine fără accesorii, pentru care i-am acordat nota 4.5 din 5. Dar, aceste accesorii sunt ieftine la fel. Jocurile încep de 50 de lei şi pot ajunge şi până la 200 lei.

Concluzii

Este cea mai ieftină consolă, grafica sau performanţele ei întrec chiar şi calculatoarele de azi, dar nu pe toate. La adresa acestei console există numai cuvinte de laudă, motiv pentru care varianta PS3 Slim cu circa 1.100 lei, a avut un succes imens, fiind cea mai vândută consolă la momentul actual. Toate acestea datorită faptului că aceasta nu se confruntă cu probleme de RODD (supraîncălzire, în cazul Xbox 360). În cazul Xbox-ului, era cam riscantă modarea pentru că se putea strica din cauza acestei probleme.

Sper că v-am lămurit cu cam cât costă un PlayStation 2 (PS2) în România, şi recomand aceasta din toate punctele de vedere: calitate, preţ, design, funcţionalitate şi jocuri ieftine.

4 comentarii la „Cât costă un PlayStation 2 (PS2) în România?”

Lasă un comentariu