Cât costă un mp3 şi mp4 player?

În review-ul acesta, voi scrie despre două playere media, şi cam cât costă un mp3 player şi mp4 player. Ca şi celelalte articole scrise de mine, voi alege câte un model ieftin şi bun, astfel încât oricine să-şi poate lua unul. Cele două modele vin de la iRiver şi sunt cele mai vândute dispozitive media. Părerile cumpărătorilor sunt pozitive în legătură cu acestea motiv pentru care sunt de recomandat.

Preţuri şi poze

MP3 Player iRiver T8, FM, 2GB, negru 89 lei

La USB laptop
În mână

Acest model vine în două culori, alb şi negru. Are radio FM 87.5~108 MHz, spaţiu de stocare de 2GB, ecran mono OLED de 1 inci la 128×64 pixeli, autonomie de 17 ore (cu ecran oprit), o greutate de 26 grame şi suportă formate precum: mp3, wma, wav, ape, flac, ogg. Pachetul include o pereche, dispozitivul de conectează prin USB 2.0 (poate fi folosit ca un flash drive pentru stocarea datelor, numai că viteza de transfer este ceva mai mică), şi este de culoare neagră. Garanţia este de 1 an.

MP4 Player iRiver E150, FM, 4GB, negru 219 lei

Acasă
Prezentare oficială

La fel şi acesta vine în două culori. Are un spaţiu de stocare de 4GB, poate reda clipuri, şi suportă formate precum: jpeg, gif, bmp, png, mpeg4, sp/wmv9, sp/xvid sp, mp3, wma, ogg, asf, flac. Are deasemenea radio FM şi o autonomie de 17 ore pentru muzică şi 5 ore pentru video.

Ecranul este de 2.4 inci la 320×240 pixeli, se conectează prin USB, are căşti incluse, greutate de 64 grame. Faţă de mp3 player-ul prezentat anterior acesta are: funcţie reportofon, egalizator SRS WOW HD, 5 Preset EQ, difuzoare stereo de 1 W fiecare, meniu in 12 limbi şi slot microSD.

Concluzie

Sper că reuşit să lămuresc în legătura cu cât costă un mp3 şi mp4 player, şi că am reuşit să vă recomand două gadget-uri performante şi utile de nota 4.5 din 5 de la iRiver.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Cât costă un mp3 şi mp4 player?”

Comentariile sunt închise.