Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cât costă un iPhone 4 în România?

Mulţi se întreabă: cât costă un iPhone 4 în România?, preţul unui iPhone 4 diferă de la o ţară la alta, în România este la un preţ cam piperat, dar trebuie să ştiţi că varianta de 16 GB s-a epuizat… Deci, pot spune că există români care-şi pot permite această „fiţă”. Este un telefon sau bine spus smartphone disponibil în două culori, alb şi negru, şi are specificaţii impresionante. Dotările sale îl fac cel mai bun smartphone de pe piaţa telefoanelor mobile, devenind cel mai vândut model.

Preţuri şi poze

Varianta cu memorie de 16GB la 2.299 lei
Varianta cu memorie de 32GB la 2.499 lei

Acasă

Meniu

iPhone 4 are următoarele specificaţii: ecran tactil de 3.5 inci de 16 milioane culori la 960 x 640 pixeli, procesor de 1GHz, sistem de operare iOS 4, memorie de 16GB/32GB, bluetooth, Wi-Fi, mufă de 2.5mm pentru căşti, cameră de 5 MP la 2592 x 1944 pixeli cu blitz de tip LED, redare video până la 720p (HD), o grămadă de aplicaţii…

Concluzie

Este un telefon frumos, cu siguranţă mulţi şi l-ar dori dar nu şi-l permit. Ce-mi place la el… este  protecţia de la ecran pentru reducerea zgârieturilor. Este cel mai vândut telefon chiar dacă preţul este destul de mare, pentru că este la modă. Îl recomand celor care vor să încerce ceva nou şi să se laude că au un iPhone 4. Sper că am reuşit să răspund la întrebarea voastră.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • lobda claudiu

    Cât costa cu trasport

Lasă un comentariu