Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cât costă un calculator pentru jocuri?

În acest mini review, vă voi spune cât costă un calculator pentru jocuri şi care este cel mai bun şi ieftin sistem desktop (unitate + monitor). Am găsit un astfel de calculator pentru gaming, nu unul exagerat, ci unul bun şi ieftin. Pachetul conţine şi un superb monitor HP de 23 de inci. Acesta se află printre cele mai vândute produse din gama sa, şi este în acelaşi timp apreciat, primind numai cuvinte sau review-uri de laudă.

Poze

Unitatea centrală, cu mouse şi tastatură

Acasă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul este de 1.999 lei. Specificaţiile sunt destul de impresionante, şi anume:  procesor Intel Pentium Dual Core E5500 la o frecvenţă de 2.8GHz, 3GB de .RAM DDR3, hard disk de 500GB la o viteză de 7200 RPM, placă video de la NVIDIA GeForce 315 de 1GB şi sistem de operare FreeDOS.Faptul că are FreeDOS, este un lucru bun deoarece dacă avea Windows 7 era cu vreo 400 de lei mai scump.

Placa de bază are următoarele sloturi: un PCI Express x16, două PCI Express-uri, şi un PCI. Are sunet integrat Realtek ALC662, reţea integrată Ethernet Realtek 8103EL 10/100, chipset Intel G41 Express. Ca porturi are: un conector VGA, patru USB-uri 2.0 (în spate), două USB-uri 2.0 (în faţă), intrare audio (în spate), RJ-45, intrare audio (în faţă), intrare microfon.

Monitorul este HP s2331a diagonală de 23 de inci de tip wide cu imagine de 16:9, suport FullHD, DVI, boxe incorporate, culoarea este negră.

Concluzie

Este un sistem desktop excelent de nota 5 din 5, ce-l recomand oricărui gamer datorită plăcii foarte bune şi datorită celorlalte specificaţii deasemenea destul de bune. Sper că am reuşit să răspund la întrebarea: Cât costă un calculator pentru jocuri?, şi să vă conving să-l încercaţi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu