Cât costă Samsung Galaxy TAB, Dell Streak şi iPad în România?

Cele trei tablete sunt cele mai bune tablete PC din România şi sunt singurele tablete pe care le vei găsi pe magazinele online. Întrebarea este: Cât costă Samsung Galaxy S, Dell Streak şi iPad în România?, şi care îşi merită banii. Eu recomand aceste modele, deoarece sunt cele mai apreciate şi vândute. Tableta este un gadget mobil, o combinaţie între un smartphone şi un laptop. În acest review, voi recomanda o tabletă care are cel mai bun raport calitate/preţ.

Preţuri, poze şi specificaţii

Galaxy TAB la circa 1.400 nou și ca resigilat

Ce conţine pachetul
Cu joc

Are display de 7 inci la 1024×600 pixeli, 512MB RAM, Android 2.2 Froyo, 16GB memorie internă, Wi-Fi, bluetooth, USB, mufă pentru căşti, 3G…

Dell Steak 3G la circa 900 lei şi 750 lei ca resigilat

Ce conţine pachetul
Tastatura virtuală

Este cea mai ieftină dintre cele trei şi după mine şi cea mai bună. Are un ecran tactil de 5 inci la 480 x 800 pixeli, 512 MB RAM, Wi-Fi, USB, 16GB hard, bluetooth, cititor de carduri, mufă căşti, Android 1.6 (poate fi upgradat la 2.2)…

iPad de 16GB/32GB/64GB la circa 2.000 lei

Acasă
Ce conţine pachetul

Are un ecran imens de 9.7 inci la 1024 x 768 pixeli, memorie de 16GB, Wi-Fi, bluetooth, sistem de operare iOS 4, mufă pentru audio. Nu-mi place pentru că nu are USB ca şi la restul produselor Apple, sistemul de operare (în cazul Android-ului poţi să-ţi upgradezi soft-ul şi este mai bun), nu poate fi folosit ca telefon şi ecranul exagerat de mare.

Concluzie

Probabil că ştiţi ce tabletă voi recomanda.. şi anume Dell Streak 3G, pentru că este cea mai ieftină, cea mai bună şi poate fi utilizată ca telefon cu uşurinţă datorită dimensiunii reduse. Poţi să te joci pe ea ca şi cum ar fi un PSP.

Sper că v-am lămurit şi am răspuns la întrebarea: Cât costă Samsung Galaxy TAB, Dell Streak şi iPad în România?, şi care are cel mai bun raport calitate/preţ.

Te-ar mai putea interesa