Cât costă o imprimantă cu jet, laser color şi multifuncţională?

În acest review, voi scrie despre cât costă o imprimantă cu jet, laser color şi multifuncţională. Nu sunt cele mai ieftine, dar cu siguranţă sunt cele mai vândute modele din categoriile lor. După ce am verficat specificaţiile lor am ajung la concluzia că au cel mai bun raport preţ/calitate, adică primeşti calitate la un preţ rezonabil sau modic. Pe acest magazinul ales de mine le-am găsit la cele mai bune preţuri.

Preţuri şi poze

Cu jet, HP D1660, A4 costă undeva la 130 lei

HP

Este una color, nu una foarte performantă, de aceea are şi un preţ modic. Perifericul este mai mult pentru uz zilnic şi se adresează amatorilor.

EPSON Stylus S22 are un preţ de 180 lei

Epson

Are un preţ mai mare, motiv pentru care printează la o calitate mai bună.

Canon PIXMA iP4850 costă 370 lei

Canon, de sus

Laser color, Samsung CLP-320 costă 600 lei

Desfăcută

Poate printa până la 20.000 de pagini cu tehnologie laser color, în formate precum A4 la rezoluţii de până la 2400 X 600 dpi şi la viteze de până la 16 pagini/minut negru şi 4 pagini/minut color. Acesta are un procesor de 0.3 GHz, se pot pune cam 80 până la 130 de coli pe tava acesteia, se conectează prin USB, şi are o greutate de circa 11 kg.

Multifuncţională, Canon PIXMA MP250 costă 160 lei

Pe birou
Acasă

Aceasta poate scana, imprima şi copia pagini de diferite tipuri (A4, A5…). Se conectează prin USB, rezoluţie printare de  până la 4800 x 1200 dpi, consumul este de 11W şi are vreo 6 kg. Şi cel mai important arată şi bine.

Concluzie

Sper că v-am lămurit în privinţa faptului cât costă o imprimantă cu jet, cu laser color şi multifuncţională, iar modele recomandate sunt conforme cu bugetul dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Cât costă o imprimantă cu jet, laser color şi multifuncţională?”

Comentariile sunt închise.