Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Cât costă o cameră web cu microfon şi HD?

În acest review, voi scrie despre două webcam-uri sau camere web de la Microsoft şi poate aşa voi putea răspunde la întrebarea: Cât costă o cameră web cu microfon şi HD?. Am ales aceste produse de la această companie deoarece au cele mai bune periferice de pe piaţă, dar în acelaşi timp sunt şi cele mai căutate la momentul actual. Preţurile lor sunt acceptabile, aşa ca oricine să-şi poată permite una. Camerele web de mai jos sunt cele mai bune din gama lor, având cel mai bun raport calitate/preţ.

Preţuri şi poze

Microsoft LifeCam VX-2000 la 87 de lei

Cutie

Instalat pe marginea ecranului

Ce conţine pachetul

Face poze de 1.3 MP, filmează la 640×480 pixeli (până la 30 de cadre pe secundă), microfon incorporat, conectare USB şi zoom digital 3x.

Microsoft LifeCam HD-5000 la 174 lei

Cutie

Pe birou

Foate filma la calitate HD 1280 X 720 pixeli widescreen 16:9 (30 de cadre pe secundă), are tehnologie TrueColor (pentru o calitate superioară a imaginilor), zoom digital şi buton de apelare. Cel mai important lucru la aceasta este autofocus-ul care oferă o calitate superioară filmărilor şi pozelor, şi se descurcă de minune pe Yahoo Messenger, MSN , Skype…

Concluzie

Două camere web foarte bune, ambele având microfon incorporat şi interfaţă USB. Pot fi montate după cum vedeţi pe marginea ecranului laptopului sau monitorului de la PC, dar şi pe birou. Camera web HD are un picior reglabil care poate fi “modelat” aproape ca şi mouse-ul Arc Touch.

Deci sper că am reuşit să vă recomand un produs bun la calitate Microsoft şi să vă răspund la întrebarea: Cât costă o cameră web cu microfon şi HD?

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu