Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Carrier Ventus Ultimate, AC diferite capacităţi cu clasa A++

Carrier Ventus Ultimate este un aparat de aer condiţionat modern disponibil în capacităţi de 12000 (42QHC012D8S/38QHC012D8S), 18000 (42QHC018D8S/38QHC018D8S) şi 24000 (42QHC024D8S/38QHC024D8S) BTU. În felul acesta poate acoperi suprafeţe de 35, 53 sau 70 mp consumând deloc mult curent întrucât clasa de eficienţă energetică e A++ la răcire. Aparatul e capabil şi să încălzească, în acest sens având clasa A+++.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat AC de la un brand american, lucru care presupune un produs de calitate superioară. Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul e unul cu un design minimalist.


Păreri pro şi contra

Modelul Carrier Ventus Ultimate vine cu o multitudine de funcţii utile printre care aş aminti Silent Mode, Follow Me, Dezumidificare şi Auto Restart. Funcţia Follow Me presupune că aparatul va realiza o climă plăcută în jurul telecomenzii deoarece aceasta are un senzor. Dezumidificarea e foarte utilă întrucât vă va scuti de a achiziţiona un dezumidificator dedicat care e util în special iarna. Iar, în cazul în care se întrerupe curentul acest model e dotat cu Auto Restart. Această funcţie e foarte utilă în cazul în care locuiţi în zone cu probleme de curent.
Compresorul e unul de tipul Inverter, aceasta fiind o cerinţă a CE. Este în avantajul clientului deoarece aparatele dotat cu aşa ceva pot avea consum energetic redus cu până la 50%. Alte avantaje uni astfel de motor ar fi că e mai puţin gălăgios şi durabil.
Legat de nivelul de zgomot trebuie spus că acest model are de la 22 la 40 decibeli pentru unitatea internă. 22 dB e un nivel e zgomot foarte scăzut.
Aparatul excelează mai la toate capitolele, însă nu stă extraordinar la partea smart în sensul că nu e dotat cu wi-fi. Însă cu o priză inteligentă zic că puteţi să compensaţi acest neajuns.

Aparatul acesta se adresează celora interesaţi de ceva versatil şi fiabil (dovadă e şi garanţia de 3 ani). Am uitat să precizez că filtrarea se realizează foarte bine întrucât vorbim despre un filtru complex cu componentă Hepa, Ionizator, Vitamina C şi Cold Catalist. Acest tip de filtru vă va ajuta să beneficiaţi de un aer foarte curat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu