Carrier Ventus Supreme Wi-Fi, AC modern cu clasa A++

Carrier Ventus Supreme Wi-Fi e un aparat care nu doar arată bine, ci care vine de la un brand de renume – Carrier. E disponibil în capacități diverse, de la 9000 la 24000. În prezentul articol voi descrie modelul de 9000 Btu care la unele magazine are codul 42QHC009D8SW/38QHC009D8S.

Cu ajutorul capacității sale poate răci suprafețe rezidențiale de 18-25 mp, iar din această cauză are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Din poza de alături puteți vedea că are un design minimalist și că e de culoare albă.


Pro

Modelul Ventus Supreme Wi-Fi e dotat cu tehnologie wireless, lucru care permite controlarea sa de la un telefon smart.
Filtrul e unul destul de avansat cu mai multe dotări cum ar fi Hepa, pre-filtru, filtru ionizator, filtru vitamina C și filtru Cold Catalist.
Nivelul de zgomot nu e unul supărător, fiind vorba despre minim 22 dB pentru unitatea internă și poate ajunge până la 39. Debitul e de 150 mc/h și poate ajunge până la 440. Aceste lucruri sunt unele dependente de treapta ventilatorului aleasă, întrucât are 4 trepte.
Are tradiționalele funcții (dacă pot spune așa), mai exact auto restart, follow me și sleep mode… printre multiple alte funcții.

Contra

Din păcate nu are kit de instalare inclus în pachet. Acest lucru nu costă prea mult și oricum kitul ar fi fost doar pentru 3 metri, restul trebuind plătit.

Concluzii

Recomand acest Carrier Ventus Supreme Wi-Fi celora interesați de un aparat de aer condiționat modern disponibil în variate capacități.
Despre brandul Carrier trebuie spus că e unul american, iar Willis Carier a inventat aerul condiționat modern în 1902.
Fiabilitatea acestor produse e foarte bună deoarece vin cu o garanție standard de 3 ani și poate fi extinsă la mai mult.
Cu o eficiență energetică A++/A+++ acest aparat e unul care vă va ajuta să economisiți foarte mult la factura de curent, iar în acest fel o să vă recuperați banii investiți.
Dacă vă doriți aparate de alte capacități atunci găsiți aici variante diverse.

Te-ar mai putea interesa