Carrier PC-09HPPD, aparat de aer condiționat portabil

Acest aparat de aer condiționat Carrier PC-09HPPD e unul care poate fi pus oriunde deoarece e portabil. E diferit față de aparatele clasice, motiv pentru care nu are unitate externă. Acesta poate fi pus pe hol sau într-o cameră foarte mare (maxim 30 mp). E soluția ideal ă pentru cei care nu stau tot timpul într-o singură cameră și vor un aparat care poate nu ocupă spațiu. Dacă vi se pare scump, atunci puteți alege fie un model cu design clasic, fie un resigilat.

Nu sunt multe aparate ca și acesta care pot fi mutate oriunde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se adresează celor care au o garsonieră sau vor să-l folosească doar pentru 1-2 camere. Consumul de energie scade atunci când alegeți o capacitate de răcire mai mică, adică puteți alege una dintre treptele existente și astfel se poate obține temperatura dorită. Ca și dotări, acesta prezintă: filtru anti-alergic, anti-praf, posibilitatea alegerii uneia dintre cele 4 trepte. Nu e chiar silențios, dar câte aparate silențioase veți găsi în acest buget?

Ca și funcții, nu pot spune că-i lipsește ceva: răcire, încălzire, ventilare, dezumidificare , follow me, auto restart, mod sleep/night etc. Multe dintre acestea sunt prezente pe modele noi sau chiar mai vechi.

Caracteristicile speciale sunt și motivele pentru care puteți alege acest model: tehnologie de oprire/pornire automată (economisiți energie), are tehnologie de răcire prin recirculare (nu necesită vas de colectare a apei), designul prezintă mâner și role pentru a ușura mutarea sa, diagnosticare automată, temporizator (programare întârziată), afișaj digital, dezumidificare puternică.

Păreri pro și contra

Un aparat compact nu se poate compara cu unul clasic la capitolul performanță, dar se apropie de unul la capitolul dotări. Dacă nu vă permiteți să puneți un model foarte mare, ci preferați să mutați unul ca și acesta, atunci nu înțeleg de ce mai stați pe gânduri.

Modelele clasice se montează pe perete aproape de tavan, iar Carrier PC-09HPPD se poate pune direct pe podea. Bineînțeles, acest model nu e la fel de performant ca și unul clasic cu unitate externă dar depinde cum și unde vreți să-l folosiți. Acest tip de aparat poate fi folosit și pentru a încălzi locuința pe perioada iernii.

Te-ar mai putea interesa