Carrier IPlus 42QHC018DSA, AC cu inverter şi funcţie Follow Me

Modelul Carrier IPlus 42QHC018DSA e un AC cu o capacitate de 18000 Btu şi eficienţă energetică deosebită la răcire cât şi la încălzire. E perfect pentru suprafeţe de 42 până la 53mp, adică pentru apartamente cu două camere sau ceva de genul. Dacă aveţi nevoie de un model pentru a răci pe suprafeţe mai mari atunci există şi un model de 24000 BTU.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi →. Nu e un cost mare având în vedere că aparatul are funcţii populare precum Auto Restart, Follow Me, dezumidificare şi altele. Din imaginea de alături puteţi vedea că modelul e unul de culoare albă, iar din această cauză va trece neobservat.


Păreri pro şi contra

Aparatul de aer condiţionat Carrier IPlus 42QHC018DSA e unul echipat cu ventilator al cărui motor e te tipul 3D Inverter. În felul acesta avem parte de un aparat economic, silenţios şi durabil.
Pe timp de noapte acest model are mod Sleep pentru ca dvs. să dormiţi mai bine, iar consumul de curent să fie redus. Acest mod nu trebuie confundat cu modul Sleep care se evidenţiază printr-un nivel de zgomot redus.
Aparatul este echipat cu filtru numit Triple Action Filter care e compus din trei părţi: pre-filter, Hepa filter şi cold catalyst filter.
În jurul dvs temperatura va fi mereu optimă dacă o să purtaţi telecomanda întrucât are funcţia Follow Me care presupune că telecomanda are un senzor.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie să ştiţi că aparatul are automatic restart care reporneşte automat aparatul în cazul în care s-a întrerupt curentul.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul ok de 26-47 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă.
Pentru economii suplimentare de energie acest model are mod de funcţionare Eco, acesta realizând economii până la 60 procente.

Brandul Carrier e unul american şi aduce un aer de prospeţime întrucât suntem obişnuiţi cu producători Asiatici. Evident că şi calitate e una mult mai bună la Carrier, acest lucru având un impact pozitiv asupra fiabilităţii.

Lasă un comentariu