Carrier 42QHC012DSA Y16 IPlus, aer condiționat clasa A++

Carrier 42QHC012DSA Y16 IPlus e un aparat AC apărut de curând pe piață (pe la jumătatea anului 2017) și se remarcă cu o capacitate mare de răcire de 12000 Btu, clasa A++ de eficiență energetică, filtru avansat și multiple funcții.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct vedere vizual și al dotărilor. E un model complet alb cu un design minimal. Datorită acestui lucru aparatul se va integra perfect în orice cămin.


Specificații

Vine cu o capacitate de 12000 Btu care e suficientă pentru a răci o suprafață de 24-35 mp. În acest fel aparatul acesta e suficient pentru un apartament nu prea mare.
Pe timp de iarnă se va descurca la fel de bine precum vara întrucât are clasa A+++ de încălzire, iar asta presupune un consum redus de curent.
Filtrul e unul cu Hepa și catalizator. În acest fel o să beneficiați de un aer curat în proporție de 99%. Filtrul Hepa fiind același întâlnit pe aspiratoarele moderne.

Păreri pro și contra

Avantaje ar fi capacitatea mare de 12000 Btu, că poate acoperi o suprafață de până în 35 mp, consumul redus de curent (lucru care trebuie mulțumit și faptului că are inverter), filtrul bun și fiabilitatea ok.

Din păcate nu are wireless, iar dacă vă interesează un aparat cu așa ceva atunci vă recomand modelul 42QHC012DS care are exact aceleași specificații, doar că are și wi-fi. Wireless-ul vă este util în cazul în care doriți să conectați aparatul într-un ansamblu smarthome.

Concluzie

Modelul acesta este exact ce a prescris doctorul pentru canicula de afară. O să facă vara suportabilă, iar seara vei putea dormi liniștit în pat și nu pe jos. Are și mod Sleep care e destinat nopții.
Despre producătorul Carrier trebuie menționat că e unul din Statele Unite, având o vechime de peste 100 ani. Fiabilitatea produselor sale e una foarte bună, fiind susținută de o garanție de 3 ani. Această garanție e valabilă și pentru acest model 42QHC012DSA Y16 IPlus.

Te-ar mai putea interesa