Carrier 42QHC012DS Y16 IPlus, AC smart pentru 35m2

Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS e un aparat de aer condiționat al anului 2017 (din punct de vedere al caracteristicilor) care se evidențiază prin consum redus de electricitate, control smart, filtru avansat și multiple funcții.
E numai bun pentru cineva interesat să facă o temperatură bună pe o suprafață de maxim 35 m2. Poate fi un apartament sau o casă nu prea mare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de foarte bună calitate cu o fiabilitate ridicată întrucât are garanție standard de 3 ani. Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat de culoare albă cu un design unic și simplu.


Caracteristici

Unitatea aparatului poate fi controlată de la telecomandă ori de la un smartphone cu aplicația instalată.
Eficiența la răcire a aparatului e una deosebită întrucât are clasa A++, iar la încălzire poate fi spus același lucru.
Aerul condiționat e unul cu ventilator pe 4 trepte, iar în acest fel nivelul de zgomot diferă. Mai exact e de 22, 31, 35 și 40 decibeli.
Filtrul aparatului e unul cu catalizator, ionizator și Hepa. Are funcție de prevenire a formării mucegaiului prin faptul că picăturile de apă din interior sunt uscate. Funcția de ionizare adaugă ioni negativi în aer pentru a simula efectele pădurilor și ale cascadelor asupra oamenilor.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că are funcții utile (repornirea automată, controlarea prin wi-fi, modul turbo etc), că nu costă prea mult, aspectul plăcut, capacitatea mare, că are o eficiență energetică deosebită, că nu e gălăgios și că acoperă o suprafață mare de 24-35 m2.
Contra nu ar fi vreun motiv. Poate că ar putea fi faptul că nu are kit de instalare inclusă.

Concluzie

Modelul acesta e unul excelent în orice anotimp, dar în special în cel cald deoarece temperaturi de 37-41 grade sunt greu de suportat, iar dacă stați la bloc (la un etaj superior) atunci o să vă fie și mai cald. Noroc în Carrier 42QHC012DS Y16 IPlus că vine în ajutorul dvs.
Despre brandul Carrier trebuie spus că e unul american cu tradiție fondat în 1915. Ceva deosebit la acesta e că produsele sale au garanție 3 ani.

Te-ar mai putea interesa