CarNav Serioux NaviMATE 43T2

Sistemul de navigatie CarNav Serioux NaviMATE 43T2 este cel mai ieftin gps al momentului deoarece costă 200 lei. Este un CarNav Serioux NaviMATE GPS de 4,3 inci cu procesor de 500 MHz, ultra-slim (foarte subțire), cu 2 giga flash și din păcate nu vine cu hartă și de aceea este așa de ieftin.

Poze

Cam aşa arată
Program navigare

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro și contra

Pro: este ieftin, are o diagonală mare și este made in România.
Contra: nu are vreo hartă instalată, acesta fiind și motivul pentru care este mai ieftin.

Specificații tehnice

CarNav Serioux NaviMATE 43T2 are un procesor de 500 megaherți, slot de memorie microSD, flash ROM de 2 giga și 64 mega de RAM. Ecranul este unul de 4,3 inci și are o rezoluție de 480 pe 272 pixeli. Pe partea de conectivitate are doar USB. Vine cu Windows CE NET 6 ca sistem de operare și cum precizam anterior acesta nu are vreo hartă instalată.
Designul este unul super subțire, iar bateria de 1200 mAh asigură o autonomie de lucru de 3,5 ore. Pe partea audio-video are un difuzor. Deci, gps-ul poate reda fișiere audio și video, dar se pot vizualiza și poze.

Concluzie

Acest sistem de navigatie CarNav Serioux NaviMATE 43T2 este un gps pentru persoanele care se află în căutarea celui mai ieftin gps care să fie și de calitate.

Te-ar mai putea interesa