Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Care este cel mai bun joc online, shooter şi mmorpg al anului 2011?

În acest review, voi face o listă cu cele mai anticipate jocuri ale anului 2011, şi sper să primesc răspunsuri referitoare la cel mai bun joc online, shooter şi mmorpg al anului 2011. Din ce am citit pe diferite site-uri, pot spune că anul acesta vor vederea cam tot aceleaşi jocuri numai cu continuări, grafică mai bună, poveste ceva mai lungă şi altele. Mulţi producători se bazează pe succesul variantelor trecute , motiv petru care jocurile nu vor fi aşa ieşite din comun.

Păi ce pot să spun.. ce o fi o fi şi cam aceasta este lista jocurilor despre care am scris anterior, iar dacă cumva ştiţi şi alte jocuri mult aşteptate puteţi să postaţi comentarii originale cu ele:

Call of Duty: Modern Warfare 3 sau Infinity Ward

Infinity Ward va fi o continuare a lui Modern Warfare 2, un shooter destul de reuşit. Mo-a plăcut gameplay-ul original din unele misiuni, grafica, dar şi altele. Probabil va fi şi jocul anului 2011, depinde când îl lansează.

Elder Scrolls V – Skyrim

La acesta nu am mai ţinut şirul, însă am avut ocazia să joc Oblivion care probabil a fost cel mai tare rpg şi action încercat de mine. Acţiunea va avea loc în nordul tărâmului Skyrim, pe continentul Tamriel. Spre deosebire de celelalte, vom vedea dragoni şi alte creaturi mitice. Jocul va avea un nou engine, diferit faţă de Fallout şi Oblivion.

Doom 4

Există şi varianta de Doom 3, dar nu îi genul meu de shooter chiar dacă îmi plac la nebunie filmele horror. Povestea nu va fi una ieştă din comun, vom vedea o grafică ceva mai bună şi ceva mai mulţi monştrii.

Diablo 3

Este unul dintre RPG-urile mele preferate. Această variantă a fost de mult aşteptată de fani. Lansarea va fi pe la jumătatea anului.

Max Payne 3

Am jucat Max Payne 1, era interesant ca ideea numai că s-a cam demodat pe parcurs ideea cu slow-motion-ul, în al treilea episod acţiunea va avea loc înainte de acţiunea din episodul doi. Deci, dacă nu ai jucat al doilea nu prea vei înţelege mare lucru, dar personajul va fi cu vreo 12 ani mai tânăr, mai cinic…

Crysis 2

Unu, nu prea m-a impresionat, coverul jocului era cam exagerat, creând impresia unui shooter trird-person, nicidecum first person cu grafică naşpa. Lansarea va fi în primăvara acestui an, iar acţiunea va avea loc în anul 2023, cu vreo 3 ani mai târziu de Crysis 1. Acesta va dezamăgi mulţi fani deoarece cerinţele de sistem vor fi ceva mai mici, adică grafică la fel de naşpa.

Deus Ex 3 : Human Revolution

Este un alt shooter cu acţiune ce va avea loc în viitor, 2027, cu vreo 25 de ani mai devreme ca în primul episod. Din câte am citi, nu este cine ştie ce…

Guild Wars 2

Asta da joc… A jucat chiar şi primul care mi s-a părut mai reuşit ca şi WoW, datorită graficii mai bune, jocul devenind mai realistic. Guild Wars 2 va avea ceva mai multe modificări, acţiunea va avea loc în viitor, 250 de ani mai târziu. Va avea ceva mai multe opţiuni din toate punctele de vedere, grafica va fi mai bună ca în primul episod, lansarea va fi prin vară. Cât despre preţ probabil va fi pe la vreo 200 de lei + viitoare expension-uri.

Gears of War 3

Un shooter ce l-aş juca numai că 2 a fost doar pentru Xbox 360, iar 3 se pare că va fi tot pentru aceeaşi platformă. Este un shooter third-person (action cu shooter) foarte reuşit, după cum am precizat… nu l-am jucat dar am văzut gameplay-ul pe Youtube…

Alte jocuri de menţionat: Rage, Kill Zone 3, Mass Effect 3, Brink, Hitman 5, Dragon Age 2, Resistance 3 şi Fable 3.

Deci cel mai bun joc online este cu siguranţă mmorpg-ul Guild Wars 2, ce este mai tare ca WoW, iar cel mai tare shooter este Gears of War 3 pentru Xbox şi Call of Duty Modern Warfare 3 pentru PC, care sunt jocuri de nota 5 din 5.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • ALINTM

    cu siguranta nu assassin creed si skyrim

Lasă un comentariu