Canon PowerShot SX50 HS

Se știe despre Canon că e unul dintre cei mai buni când vine vorba despre domeniul foto, iar Canon PowerShot SX50 HS e cea mai nouă creație a brandului. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e un aparat foto digital care se adresează categoriilor amatori și semi profesioniști. Vine la pachet cu un senzor CMOS capabil de a filma 1080p, iar obiectivul are nu mai puțin de 50x ca zoom optic. 😉

Poze

Dacă analizăm puțin aparatul, din perspectivă estetică, atunci vedem că arată bine. Din prima poză se poate vedea că are inscripționate punctele forte, adică are inscripționat zoom-ul optic de 50x. Din a doua imagine se poate observa că are un ecran LCD care are unchiul variabil și sunt sigur că remarcați prezența vizorului.

Lateralul
Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

Aparatul nu doar arată bine, ci stă excelent pe partea de caracteristici tehnice. Nu știu dacă e prea mult pentru un amator, însă o să-l ajute să devină profesionist prin pozele de calitate superioară care le puteți capta. Aparatul are un senzor CMOS de 12Mp care poate și filma la calitate Full HD cu sunet stereo.
Rezultatul filmării ori fotografierii poate fi admirat pe ecranul LCD din dotare care are 2,8 inci, iar despre ecran trebuie spus că e unul rabatabil.

Păreri pro şi contra

Pro: analizându-i caracteristicile se poate spune că nu are un preț prea mare; amintirile (pozele și videoclipurile) sunt foarte calitative datorită senzorului CMOS și procesorului de imagine DIGIC5; vine cu porturi populare cum ar fi USB și HDMI; bateria ține destul de mult, adică undeva la 300 de cadre.
Contra: nu știu dacă e un aparat prea bun de luat în vacanță deoarece portabilitatea nu e prea bună având e greutate de circa 600 de grame.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat capabil și de încredere atunci cred că acest model ar fi excelent. Dacă ar fi să-l catalogăm după zoom-ul său atunci ar putea fi considerat ca fiind unul dintre cele mia tari aparate de pe piață. În opinia mea, acesta e combinația excelentă dintre aparat foto și cameră video deoarece are toate caracteristicile ambelor timpuri de gandgeturi, iar pentru a te convinge despre acest lucru îți recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa