Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Canon PowerShot SX210IS

Un nou aparat foto digital este aceste aparat foto digital Canon PowerShot SX210IS Black. Vine în 3 culori: gold (auriu), negru (black) şi mov (purple). Aparatele foto ale celor de la Canon sunt printre cele mai bune şi cine afirmă altceva nu are treabă cu fotografia. E fratele mai mic al lui Canon PowerShot SX30 IS deoarece are specificații aproximative, dar costă pe jumătate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Canon PowerShot SX210 IS Gold vine cu un zoom optic de 14x (e foarte mare pentru ce obiectiv are), poate filma HD şi este o cameră foto compactă care este o combinaţie între stil (că e Gold) şi putere (mai bine spus performanţă).

LCD

Ar trebui menţionate de la început principalele caracteristici ale acestui aparat Canon SX210IS, iar acestea sunt senzorul COMS de 14,1 megapixeli, filmarea HD şi prezenţa HDMI, ecranul LCD de 3 inci, obiectivul de 28 milimetri şi zoom-ul optic de 14x, controlul manual, Digic 4 şi Servo AF/AE, modurile de fotografiere creative, Smart Auto, detectarea feţei, Smart Flash Exposure şi i-Contrast.

Butoane

PowerShot SX210IS este un aparat foto compact cu un zoom foarte puternic într-o carcasă extrem de compactă. Astfel, acest aparat dispune de un obiectiv grandangular de 28 milimetri cu zoom de 14 ori. Obiectivul lui PowerShot SX210 IS este ideal pentru captura peisajelor sau fotografiilor de grup. Zoom-ul optic vă dă posibilitatea de a captura subiecţi aflaţi la distanţă, iar stabilizatorul optic de imagine (care este în 4 trepte) elimină neclarităţile imaginii cauzate de tremurul camerei foto atunci când are loc mărirea.

Senzorul are 14,1 “megapicşeli” ceea ce însemnă că puteţi face postere foarte mari. La 5 megepixeli poţi face postere de un metru şi imaginaţi-vă ce puteţi face la 14 megapixeli.

Videoclipurile şi imaginile capturate pot fi urmărite pe ecranul de 3 inci (7,6 centimetri) care este de tip LCD PureColor II G. Este un aparat foto cu care poţi crea sau capta filme de înaltă definiţie (HD) adică 720p şi cel mai tare e că le poţi captura cu sunet stereo ca mai apoi prin portul HDMI să conectaţi aparatul la un tellevizor HD sau Full HD compatibil (care să aibă conexiune HDMI).

Aparatul de filmat dispune de stabilizare dinamică a imaginii care oferă filme neafectate de tremurul camerei în timp ce este folosit zoom-ul optic este utilizat pentru mărire (apropierea faţă de obiectul filmat).

Cu acest aparat puteţi fotografia fără a depune un efort prea mare deoarece are modurile de fotografiere Smart Auto şi Easy, iar apoi camera selectează o scenă potrivită dintr-un număr de 22 de variante posibile la care aplică setările optime.
Pe lângă cele două moduri prezentate mai sus trebuie să ştiţi că aparatul are şi modul Smart Flash Exposure care are legătură cu bliţul şi controlează puterea şi utilizarea bliţului în mod inteligent.

Are o tehnologie de detectare a feţei destul de complexă care detectează până la 35 de feţe dintr-o scenă şi astfel reglează focalizarea, setările blitzului şi expunerea pentru obţinerea unor rezultate cât mai naturale.

Are un declanşator inteligent (numit Smart Shutter) care este un mod flexibil de fotografiere deoarece aparatul foate fi declanşat când faceţi un semn cu ochiul, când o faţă suplimentară intră în cadru ori când zâmbiţi. Incredibil cât a avansat tehnologia foto.

i-Contrast este o funcţie a lui Canon PowerShot SX210IS prin care este optimizat intervalul dinamic şi contrastul dinamic pentru o anumită scenă, iar supraexpunerea zonelor luminoase este evitată şi detaliile din umbre sunt reţinute.

Vine cu procesorul de imagine DIGIC4 care oferă imagini clare şi detaliate chiar şi la viteze ISO ridicate. Acest procesor oferă şi viteze de procesare excepţionale.

Specificaţiile tehnice ale lui PowerShot SX210IS Black sunt enumerate mai jos.
Aparatul vine cu o rezoluţie a senzorului de 14,1 megapixeli de tip CCD şi cu un procesor de imagine DIGIC 4 cu tehnologie iSAPS. Pe partea de zoom stă destul d ebine deoarece are un zoom optic de 14x, digital de 4x şi combinat e de vreo 56x.

Poate fi folosit şi ca o cameră video şi poate înregistra în format HD la reuoluţiile 1280 pe 720, 640 pe 480 şi 320 pe 240 pixeli. Poate filma cu sunet stereo şi formatul de în care se face înregistrarea video este MOV. La 720p (HD) filmul are 30 de minute şi ocupă vreo 4 giga de memorie. Ecranul lui PowerShot SX210IS este de 3 inci, iar memoria suportată e MMC Plus, MMC, HCMMC Plus, SD şi SDHC. Ca şi conectori are USB, mini HDMI, PictBridge şi altele. iar bateria este un acumulator NB-5L Li-Ion care ţine 280 de cadre sau 300 minute de playback.

Greutatea lui Canon PowerShot SX210IS nu este mare deoarece are 215 grame, deci este o greutate modică. Funcţionează cu o mulţime de sisteme de operare cum ar fi Windows 7, Vista, XP şi Mac OS X. Nimic de Linux. 🙁

Ţi-ai lua un Canon PowerShot SX210IS Gold deoarece arată bine, e ieftin (un preţ de circa 669 lei nu e mare), poate filma HD, bateria ţine mult, este uşor de folosit şi uşor ca greutate, are 14 megapixeli şi deoarece e făcut de un nume în branşa foto – Canon.

Deci, acest aparat foto digital Canon PowerShot SX210IS Gold este unul nou şi foarte stilat, iar performanţele sunt superioare altor aparate foto compacte de la alte firme.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu