Canon PowerShot S110

Canon PowerShot S110 e un aparat foto digital compact premium care vine cu facilități cum ar fi senzor CMOS de 12.1 MP, posibilitate de a filma 1808p, port HDMI mini, dar și multe altele. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un aparat care se descurca fenomenal că e vorba despre fotografiat ori filmat.

Poze

Modelul acesta Canon S110 vine pe mai multe culori, însă cel mai popular e cel pe negru. Din imagini nu se vede, dar are un ecran de 3 inci care e unul mare în comparație cu cel al altor modele de camere foto. Pe acest ecran se poate vedea rezultatul filmării cât și cel al fotografierii, iar dacă ți se pare mic atunci poți să folosești portul HDMI pentru a transmite imaginile pe un HDTV.

Cutia
Aparatul pe negru

Specificaţii tehnice

Camera PowerShot S110 are un procesor de imagine foarte puternic, iar senzor mi se pare foarte bun chiar dacă e numai de 12 megapixeli.
Cu acest senzor poți capta imagini la rezoluția maximă de 4000 pe 3000 pixeli, iar filmările la 1920 pe 1080 pixeli. Poate o să fiți tentați să utilizați aceste rezoluții, dar o să fie un preț – spațiu pe cardul de memorie. Din această cauză eu vă recomand să fotografiați cu 5 megapixeli și să filmați maxim 720p, adică HD.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e prea mare; poate filma/fotografia cu zoom optic 5x; filmarea se realizează cu sunet pe două canale, adică e stereo; poate filma și fotografia la rezoluții ridicate; greutatea aparatului e de sub 200 grame, iar asta face ca gadgetul să fie portabil; bateria ține mult, adică undeva la maxim 200 de cadre (bateria e un acumulator și așa nu trebuie să aruncați bani pe baterii, ci doar încărcați acumulatorul).
Contra: din câte am văzut, chiar dacă există modele de alte culori, în România nu sunt comercializate, încă.

Concluzie

Dacă mergi în excursie într-un loc foarte frumos de unde vrei să iei amintiri pentru a le împărtăși celor dragi atunci cred că acest aparat o să te ajute foarte mult. Nu costă deloc mult, e ușor ca greutate și mod de utilizare, iar pachetul conține esențialul. Din preview-ul de alături îți poți face o părere mai avizată despre conținutul pachetului și despre cum arată aparatul.

Lasă un comentariu