Canon PowerShot D20

Aparatul foto digital Canon PowerShot D20 e un gadget de tip sport de la acest producător și care e unul performant. E disponibil în trei culori interesante: gri, albastru și galben. Rezistă sub apă până la o adâncime de maxim 10 metrii, la căzături de 1.5 metri și la temperaturi de până la -14 grade Celsius. Caracteristicile sale speciale sunt: sistemul HS (ideal în condiții de luminozitate scăzută), GPS (puteți eticheta fiecare poză), zoom optic 5x, filmează FullHD, ecran de 3 inci și stabilizatorul de imagine IS. Se adresează celor care practică diferite sporturi dar și celor care pleacă în excursie. PowerShot D20 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Canon PowerShot D20 1
Pe albastru
Canon PowerShot D20 2
Ecranul

Specificații tehnice

Are un senzor CMOS de 12.1 MP care e destul de bun având în vedere că poate realiza fotografii pline de detalii. Cu acesta puteți filma până  la calitate 1080p, dar vă recomand 720p deoarece filmările iasă mai mici și poate că nici nu aveți un televizor sau monitor Full HD. La o calitate mai bună a imaginii contribuie și procesorul de imagine, stabilizatorul de imagine și lentilele.

Pe partea de optică are un obiectiv cu zoom optic 5x, zoom digital 4x, distanță de focalizare minimă 1 cm și lentile 5.0 – 25.0 mm. La capitolul de control al fotografiei are: sensibilitate ISO 100-3200 (sau Auto), presetări, efecte foto, detectarea feței, declanșare automată etc. Vă recomand un card de 8 GB având în vedere că dimensiunea maximă a unei înregistrări e de 4GB sau 29 minute la calitate HD/FullHD. Dacă vreți să filmați fără pauză, puteți alege calitatea VGA și astfel veți înregistra o oră în continuu. Are un ecran generos de 3 inci care e suficient de mare pentru a partaja fotografiile (fără a le mai copia pe PC/laptop).

Având în vedere că filmează 1080p, mi se pare normal să vină cu ieșire HDMI de tip mini. Bateria proprie vă oferă o autonomie de circa 280 de cadre, deci e decentă. Am pus un clip realizat cu acest aparat, pentru a vă face o idee:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: decent pentru cei care practică sporturi (dar nu și extreme),

Minusuri: nu e chiar accesibil și filmează doar cu sunet mono.

Concluzie

Acest PowerShot D20 e o alegere bună pentru cei care consideră că multe aparate de pe piață nu au fost concepute pentru anumite spoturi sau activități. Bineînțeles v-am postat și un clip cu despachetarea acestui model:

Te-ar mai putea interesa