Canon PowerShot A810, aparat foto de 16MP și filmare HD

Căutați un aparat foto digital foarte ieftin și bun? Canon PowerShot A810 e o alegere bună deoarece la ora actuală e destul de accesibil și disponibil în trei culori interesante. Bineînțeles nu se poate compara cu un aparat foto mai scump dar calitatea foto și de înregistrare e mai bună decât cea a unui telefon, în special datorită procesorului de imagine, lentilelor și senzorului. Nu trebui neglijat nici acel zoom optic de 5x. Alimentarea acestui model se face prin intermediul bateriilor de tip AA și deci nu are acumulator propriu. E oarecum mai bine așa deoarece vă puteți lua baterii mai multe și pot fi reîncărcabile. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Are o construcție robustă din ce se poate observa și un grip foarte bun. Întradevăr, nu încape în orice buzunar dar are o husă cadou care devine utilă pentru cei ce călătoresc.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Are un senzor de 16MP care dă un plus de detaliu fotografiilor. Calitatea imaginii se datorează mai multor factori care i-am enumerat mai sus și deci nu-i voi mai preciza. Puteți realiza chiar și fotografii artistice cu acele efecte foto. Aș fi prefer o distanță de focalizare minimă de 1 cm pentru fotografiere de mai aproape). Nu are caracteristici foarte bune ci bune și nu cred că sunt multe aparate care să fie atât de accesibile și să ofere mai multe.

Poate filma și la calitate video 480p în caz că aveți un card de memorie mai mic, însă vă recomand calitate HD deoarece toate monitoarele și laptopurile sunt acum cu ecran cel puțin HD. Jos am pus o filmare realizată cu acesta. Ecranul de 2.7 inci e unul clasic adică nu aduce funcție touch și e destul de detaiat pentru partajarea mai ușoară a fotografiilor și filmulețelor. Conținutul pachetului poate fi observat în clipul de la final iar acele cadouri vin separat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi cadurile incluse, prețil, filmează HD, senzor mare, stabilizator de imagine, procesor de imagine etc.

Minusuri: nu am la un așa preț.

Concluzie

Acest Canon PowerShot A810 e un gadget foarte bun pentru cei care care vor ceva ieftin dar bun pentru fotografiere, însă și pentru filmare. Pot spune doar că prețul îl recomandă și alternative nu prea sunt (mă refer la modele noi). Jos am pus un clip cu despachetarea unui astfel de model:

Te-ar mai putea interesa