Canon PowerShot A800

După cum știți acest producător are gadgeturi mai din toate categoriile și care sunt foarte bune. O posibilă alternativă la acesta ar fi un PowerShot SX230HS. Dacă vă place să realizați fotografii și v-ați săturat că le realizați cu telefonul mobil, recomandarea mea ar fi acest aparat foto digital Canon PowerShot A800 Negru. Acesta mai vine și în alte culori (gri, roșu și argintiu) numai că pe negru și argintiu cred că-i stă cel mai bine. Acesta vine cu multe funții și tehnologii pentru ca fotografiile să iasă foarte clare și colorate. Cele mai interesante mi s-au părut Smart Auto și modul reducere estompare, care detectează automat scena și fotografiază la o claritate impresionată atunci când subiecții se află în mișcare. Dacă vă interesează un astfel de gadget atunci trebuie să știți că acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Ecran

Specificații tehnice

Are un senzor de 10.0 MP care e unul de tip CCD, deci va realiza fotografii decentă în special că are o dimensiune de 1/2.3″ și un procesor DIGIC 3 cu tehnologie iSAPS. Fotografiile pot fi salvate în diverse formate foto printre care se află și formatul jpeg și la rezoluții de până în 3648 cu 2736 pixeli.

Vine cu un zoom digital de 4x, optic de 3.3 x deci de 13x dacă le combinăm. Distanța de focalizare minimă e de 1 cm, iar obiectivul este construit pe 7 elemente în 6 grupuri. La capitolul de control al imaginii are sensibilitate ISO auto (sau poate fi setate între 100 și 1600), balans alb cu diferite setări, declanșare automată (2-10 secunde), fotografiere continuă cu 0.9 cadre pe secundă, detectarea feței în 5 puncte și diferite presetări.

Poate filma în format AVI la o rezoluție maximă de 640 cu 480 pixeli adică VGA. Aceste filmulețe pot fi fie de 4 giga fie de maxim o oră. Ecranul LCD are o diagonală de 2.5 inci și deci destul de mare pentru a vizualiza galeria foto fără a o mai copia pe PC. Pe partea de conectivitate, acesta se poate conecta la PC și are o ieșire audio-video NTSC/PAL.

PowerShot A800 folosește acumulatori de tip AA care presupun o autonomie de circa 400 de cadre.

Păreri pro și contra achiziției

Raportul calitate/preț e decent și plus că veți primi și trei cadouri: un card de tip microSD în valoare de 22 lei, o geantă în valoare de 0 de lei și un încărcător în valoare de 40 de lei.

Concluzie

Acest Canon PowerShot A800 Negru este un gadget de dimensiuni reduse și destul de portabil datorită celor 186 de grame. Deci poate fi luat într-o excursie sau la o mică ieșire.

Te-ar mai putea interesa