Canon PowerShot A3500 IS, cu WiFi și iAuto

Chiar dacă Canon PowerShot A3500 IS e un aparat foto ca și restul modelelor recent lansate, acesta prezintă tehnologie WiFi, GPS (conectat la un telefon) dar și modul iAuto. Caracteristicile sale generale sunt: senzorul de 16MP, obiectivul cu zoom 5x, ecran de 3 inci, filmare HD și modurile oferite (eco, creativ, IS inteligent etc). Deci după caracteristicile sale generale, nu diferă cu mult față de alte modele recent lansate de la acest producător, dar care nu oferă aceleași caracteristici speciale menționate anterior. Dacă nu aveți nevoie de acele caracteristici, ați putea alege un model mai ieftin și poate chiar pe o altă culoare (dacă nu vă place negrul). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Nu-l veți putea distinge ușor de alte modele deoarece arată cam la fel doar că acesta nu e disponibil în atâtea culori.

Spatele
Spatele
Pe albastru
Pe albastru

Specificații tehnice

Are un senzor destul de mare – 16MP, astfel fotografiile sunt mai detaliate. Deasemenea, la claritatea și calitatea fotografiilor contribuie procesorul de imagine și stabilizatorul de imagine. Zoomul optic e important atunci când vreți să fotografiați de la distanță medie și nu vreți să pierdeți din calitate. În acest e e vorba de 5x care e decent pentru un astfel de model. Pe partea de control al fotografiei nu-i lipsește aproape nimic iar sensibilitatea ISO e până la 1600.

Având în vedere că are nevoie de un card, e bine să alegeți unul cât de mare deoarece poate filma 720p. Iar dacă nu veți filma cu el, un card de 4GB mi se pare suficient. Evident, că are un acumulator propriu deoarece aparatul nu e foarte mare. Însă, autonomia e de aproximativ 200 de cadre. Ecranul de 3 inci devine util atunci când doriți să partajați fotografiile fără a le mai copia pe PC ori laptop. Conținutul pachetului e cel cunoscut de la alte modele similare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: IS inteligent (nu va trebui să intrați prin prea multe setări), ușor de folosit, transferul fișierelor fără cablu – WiFi, funcția GPS (dacă aveți un telefon pentru conectare), arată bine și filmează HD.

Minusuri: nu e foarte ieftin.

Concluzie

Acest Canon PowerShot A3500 IS poate fi o alegere bună dacă vreți să fiți în pas cu noile tendințe ori tehnologii. E bine să vizionați și clipul de jos ca să vă faceți o idee mai bună despre acesta:

Te-ar mai putea interesa