Canon PowerShot A1400, aparat foto foarte ieftin

Aparatul foto digital Canon PowerShot A1400 e unul destul de ieftin și performant când vine vorba de de fotografii luate pe parcursul zilei. Majoritatea aparatelor ieftine nu scot cine știe ce poze când luminozitatea e scăzută, dar acest lucru se datorează faptului că are un senzor ceva mai ieftin și nu unul ca Exmor R. Pe scurt, are un senzor de 16MP, zoom optic 5x, ecran de 2.7 inci, filmare HD, mod Eco etc. Multe dintre acestea le-am observat și pe alte modele mai scumpe care au fost lansate alături de acesta, doar că trebuie să știți că prețul e justificat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e plăcut iar meniul e destul de interesant, astfel că și un amator îl poate folosi fără probleme. Dacă aveți un buget mai mare, nu ezitați să alegeți un model mai performant.

De sus
De sus
Din față
Din față

Specificații tehnice

Are un senzor de tip CCD care îl veți găsi la multe camere foto similare. dacă vreți ceva mai bun, va trebui să scoateți mai mulți bani din buzunar. Dar nu cred că e nevoie de ceva mai bun dacă nu ați mai avut un aparat foto, deoarece calitatea foto e mult superioară celei oferite de smartphoneuri. Dacă vreți să-l folosiți și pentru a filma, vă recomand un card mai mare, chiar este 4GB (dacă doriți să filmați doar HD). Observ că oferă și un vizor care devine util în zilele mai însorite deoarece ecranul nu e chiar așa de luminos.

Nu are baterie proprie reîncărcabilă pe bază de Litiu, ci suportă 2 baterii AA. Vă recomand cele reîncărcabile deoarece țin mai mult și veți economisi bani dacă veți folosi des aparatul. Ca și porturi are USB și ieșire AV, nu cred că o ieșire HDMI v-ar fi ajutat la ceva (cât timp nu filmează FullHD).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț destul de mic, zoom optic mare, filmează 720p, vizor, ecran generos, zoomplus 10x, buton special pentru filmare (nu mai e nevoie să umblați prin meniu) și destul de detaliat.

Minusuri: autonomie mică.

Concluzie

Acest Canon PowerShot A1400 e o recomandare pentru cei care nu sunt așa de pretențioși și vor cu adevărat ceva mai performant deoarece vechiul aparat scoate poze blurate. Acesta aduce multe îmbunătățiri față de modelele lansate anii trecuți și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa