Canon Pixma MP230

Canon Pixma MP230 e un nou multifuncțional de la Canon care e forte vândut pentru că are un preț mic, e compact, iar imprimarea e calitativă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte rapid care funcționează pe orice sistem de operare. Eu aș recomanda modelul de față acelora care vor o soluție ieftină și profesională în același timp.

Poze

Canon MP230 e un model de culoare neagră care incorporează cele mai utile aparate de birotică cum ar fi imprimantă, scaner și copiator. Vine cu un panoul de comandă destul de simplu care se poate vedea din imaginea a doua. Legat de acest panou trebuie menționat că nu sunteți obligat să îl folosiți deoarece comenzile aparatului pot fi accesate și din diferite programe.

Scanerul deschis
Scanerul deschis
Panoul de comandă
Panoul de comandă

Specificaţii tehnice

Modelul de față e unul foarte bun care imprimă cu ajutorul cernelii. (Dacă vreți să ieșiți mai ieftin atunci când se termină tușul puteți să încercați să căutați un kit de refill compatibil.) Poate fi conectat la un PC doar prin USB și e compatibil cu o mulțime de sisteme de operare printre care se numără Linux, Mac OS X, Windows (de la XP încoace). Cel mai bine e să-l folosiți sub Windows deoarece are toate driverele compatibile pe CD.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic; se poate folosi alături de un kit refill; vine de la un brand foarte apreciat; nu e mare și de aceea nu o să ocupe prea mult spațiu pe birou; poate imprima mai multe tipuri de foi, formatul maxim acceptat fiind A4; scanner-ul are suport OCR – Optical character recognition pentru convertirea unei poze cu caractere într-un fișier word
Contra: nu vine cu posibilitatea conectării prin LAN sau wireless LAN la rețea.

Concluzie

Dacă te interesează un multifuncțional bun atunci modelul de față de la Canon ar fi recomandarea mea deoarece nici nu costă prea mult. Mai multe detalii, precum și funcțiile aparatului pot fi văzute din preview-ul de alături care e unul oficial. Cât despre utilizarea sa… e foarte ușor de folosit, iar dacă ați mai folosit o imprimantă atunci nu o să aveți probleme cu acest aparat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Canon Pixma MP230”

  1. aceeasi problema o am si eu , am incercat sa o reinstalez pentru ca au disparut toate icon-urile imprimantei ………. mentionez si ca nu reusesc sa gasesc locatia unde e instalata …. cind incerc sa o reinstalez imi cere SP3 , desi ea a fost instalata cu SP2

Comentariile sunt închise.