Canon Pixma MG4250

Canon Pixma MG4250 e un multifuncțional superior Canon Pixma MP230 deoarece are conexiune wireless și ceva mai multe tehnologii. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare în condițiile în care are dotările amintite anterior. Brandul are un cuvânt important de spus legat de calitatea produsului, iar garanția aparatului de birotică poate fi de maxim 3 ani.

Poze

Canon MG4250 e un model de culoare neagră cu niște dimensiuni reduse. Vine cu tot de ce ai avea nevoie și de aceea e o imprimantă excelentă pentru acasă, dar și birou. Conexiunea wireless e una foarte bună deoarece în acest fel nu trebuie să aveți calculatorul lângă imprimantă, ci pot fi amplasate la distanțe apreciabile.

Imprimanta

Imprimanta

Scanerul

Scanerul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Modelul Pixma MG4250 e un veritabil multifuncțional care poate imprima maxim A4. Are incorporate mai multe aparate cum ar fi imprimantă, scaner și copiator. Pentru a imprima ceva puteți să conectați aparatul prin USB sau wireless, dar puteți apela la cititorul de carduri care e incorporat în aparat. Puteți conecta aparatul la o mulțime tipuri de PC-uri care să aibă diferite sisteme de operare. (Despre Windows XP nu știu dacă e compatibil cu acest aparat, dar ar trebui să găsiți drivere pe ‘net.)

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu toate porturile necesare conectării la un PC; e garantată la un an, dar această garanție poate fi mărită la mai mult în funcție de posibilități; vine cu un cadou, iar despre asta poți vedea aici mai multe informații; vine cu cartușe care sunt umplute pe jumătate; brandul e unu de top și nu mi-ar fi frică să cumpăr ceva de la ei; suportă kit de refill așa încât să nu dați prea mulți bani pre cartușe de fiecare dată când acestea se golesc.
Contra: nimic.

Concluzie

Îmi plac foarte mult aceste modele de imprimante wireless deoarece cablul USB nu mai e un impediment, iar dacă ai un laptop cu două porturi USB nici nu ai de ce să-ți faci griji deoarece nu o să le ocupi din cauza multifuncționalului. Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model și care îi sunt principalele funcții.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • ionut

    Are fax? multumesc anticipat

Adaugă un comentariu