Canon Pixma MG4250

Canon Pixma MG4250 e un multifuncțional superior Canon Pixma MP230 deoarece are conexiune wireless și ceva mai multe tehnologii. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare în condițiile în care are dotările amintite anterior. Brandul are un cuvânt important de spus legat de calitatea produsului, iar garanția aparatului de birotică poate fi de maxim 3 ani.

Poze

Canon MG4250 e un model de culoare neagră cu niște dimensiuni reduse. Vine cu tot de ce ai avea nevoie și de aceea e o imprimantă excelentă pentru acasă, dar și birou. Conexiunea wireless e una foarte bună deoarece în acest fel nu trebuie să aveți calculatorul lângă imprimantă, ci pot fi amplasate la distanțe apreciabile.

Imprimanta
Imprimanta
Scanerul
Scanerul

Specificaţii tehnice

Modelul Pixma MG4250 e un veritabil multifuncțional care poate imprima maxim A4. Are incorporate mai multe aparate cum ar fi imprimantă, scaner și copiator. Pentru a imprima ceva puteți să conectați aparatul prin USB sau wireless, dar puteți apela la cititorul de carduri care e incorporat în aparat. Puteți conecta aparatul la o mulțime tipuri de PC-uri care să aibă diferite sisteme de operare. (Despre Windows XP nu știu dacă e compatibil cu acest aparat, dar ar trebui să găsiți drivere pe ‘net.)

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu toate porturile necesare conectării la un PC; e garantată la un an, dar această garanție poate fi mărită la mai mult în funcție de posibilități; vine cu un cadou, iar despre asta poți vedea aici mai multe informații; vine cu cartușe care sunt umplute pe jumătate; brandul e unu de top și nu mi-ar fi frică să cumpăr ceva de la ei; suportă kit de refill așa încât să nu dați prea mulți bani pre cartușe de fiecare dată când acestea se golesc.
Contra: nimic.

Concluzie

Îmi plac foarte mult aceste modele de imprimante wireless deoarece cablul USB nu mai e un impediment, iar dacă ai un laptop cu două porturi USB nici nu ai de ce să-ți faci griji deoarece nu o să le ocupi din cauza multifuncționalului. Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model și care îi sunt principalele funcții.

Un comentariu la „Canon Pixma MG4250”

Lasă un comentariu