Canon LiDE 110 A4, cel mai bun scanner şi preţul lui

La momentul actual, cel mai bun scanner este Canon LiDE 110 A4. Nu este un scanner foarte scump dar nici unul foarte ieftin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » produsului se oglindeşte în specificaţii sale foarte bune care le voi preciza deasemenea. Faptul că este cel mai vândut înseamnă că are cel mai bun raport calitate/preţ. Design-ul este unul modern şi interesant, culoarea este neagră după cum vedeţi în pozele de mai jos.

Poze

Acasă
Pe birou

Preţ

Preţul este undeva la 200 lei. Senzorul este de tip CIS şi poate scana pagini în format A4 la o viteză de 16 sec pentru A4, 300dpi şi color. Este dotat şi cu patru butoane: Pdf, auto scan, copy şi e-mail. Are interfaţă usb, rezoluţia optimă este de 2400×4800 dpi (setabilă până în 19200 dpi), are deasemenea modul auto-scanare.

Viteza de scanare este de 3.7 ms/linie, 16 s/pagină, sursă lumină RGB LED,  şi altele.

Suprafaţa pe care se aşează pagini pentru scanare se zgârie foarte greu, iar praful se depune foarte greu pe acestă suprafaţă.

Concluzie

Îl recomand datorită preţului accesibil, calităţii scanării şi faptului că este produs de Canon, care are cele mai bune produse de birotică de pe piaţă. Deci, Canon LiDE 110 A4 ar putea fi cel mai bun scanner.

Te-ar mai putea interesa