Canon Legria HF R306

O cameră video accesibilă și bună e Canon Legria HF R306 deoarece filmează FullHD (asta presupune că are un senzor corespunzător și ieșire HDMI), zoom inteligent, procesor de imagine DIGIC DV III, multe opțiuni și funcții care nu le veți găsi pe modelele altor producători. Are un design compact și astfel poate fi utilizată cu ușurință. Sunt importante acele caracteristici în cazul în care vă interesează calitatea și mai puțin zoomul optic. Dar și așa, 32x e oarecum suficient dacă mai luăm în considerare și cel inteligent – 51x. Zoomul avansat sau inteligent e combinația perfectă între cel optic și cel digital, doar că oferă o calitate puțin mai slabă decât cea oferită doar de optic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

O parte din caracteristicile sale pot fi văzute pe carcasa sa, deci puteți să vă faceți primele impresii despre ea doar la prima vedere. Dacă vă interesează calitatea de filmare și construcția ei, am postat două clipuri.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Senzorul său e de 2.07 MP și nu e unul oarecare, ci un CMOS care oferă culori mai bune și calitate îmbunătățită în condiții de luminozitate scăzută. Totuși vă recomand să o folosiți mai des pe parcursul zilei. Poate înregistra doar pe cardul de memorie deoarece nu are memorie internă, iar unul de 8GB e suficient. Are un obiectiv performant cu zoom optic 32x, zoom digital 1020x, stabilizator optic 2.8 – 89.6 mm și distanță de focalizare minimă 1 cm. Ecranul de 3 inci e ușor de folosit deoarece e unul senzitiv iar meniul destul de „prietenos”. Ieșirile sunt foarte importante și în cazul ei nu-i lipsește nici una.

În pachetul său veți găsi: cablu USB, software necesar, acumulator, încărcător etc. Când veți viziona clipul de jos, nu uitați să alegeți calitatea 720p :):

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți încărca ușor filmările pe web, filmează 1080p la 25 fps, cadourile oferite (card și baterie suplimentară), format AVCHD, zoom macro, ecran cu touch, poate înregistra timp de o oră, compactă și fiabilă.

Minusuri: autonomia scade drastic când alegeți calitate de filmare superioară.

Concluzie

Acest Canon HF R306 e un model interesant și chiar dacă autonomia nu e una grozavă, alături de pachetul său veți primi încă o baterie identică. Dacă nu țineți la calitate de filmare 1080p, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția către alte modele chiar mai ieftine deoarece mi se par la fel de bune. Unele oferă senzori la fel de buni și alte funcții utile. În clipul de jos puteți viziona camera și conținutul pachetului:

Te-ar mai putea interesa