Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Canon IXUS115HS

Acest aparat foto digital Canon IXUS115HS argintiu e recomandarea mea pentru un buget mic deoarece prezintă caracteristici speciale foarte bune și în același preț veți primi și două cadouri. O alternativă mai profesională la acesta e PowerShot SX40 HS. Acele caracteristici speciale sunt următoarele: sistem HS, stabilizator de imagine optic IS, zoom 4x, ecran de 3 inci, filmare Full HD, filmare cu încetinitorul, carcasa poate fi schimbată ușor cu alta, acumulator propriu și multe altele. Cu ajutorul sistemului HS puteți realiza fotografii foarte clare chiar dacă nu beneficiați de multă lumină (seară) și deci nu aveți nevoie de blitz, iar procesorul de imagine DIGIC 4 va asigura ca acestea să iasă la o claritate superioară. Chiar dacă zoom-ul optic de 4x nu e unul cine știe ce, puteți realiza fotografii clare de la 10 metri distanță față de subiect, dar mai e și cel digital de 16x (4x cu 4x) care a rezultat ca o combinație cu cel optic.

Dacă doriți folosi geanta pentru a-l proteja trebuie să știți că e destul de subțire pentru a intra în orice buzunar chiar dacă se află în acea geantă/husă. Nu sunteți obligați să copiați fotografiile sau înregistrările pe PC pentru a selecta cele mai reușite deoarece ecranul de 3 inci e suficient de mare pentru a observa dacă o fotografie nu a reușit prea bine. Canon IXUS115HS se adresează amatorilor avansați deoarece vine cu filmare 1080p și dacă nu vă pricepeți prea bine prin meniurile sale, are modul Inteligent automat (recunoaște 32 de scene). Adică vă ajustează setările pentru ca să realizați doar fotografii reușite. Atunci când filmați un subiect care se află în mișcare și doriți să surprindeți fiecare moment, nu ezitați să folosiți super încetinitorul (Slow Motion). Ar mai fi multe de zis despre acest Canon IXUS115HS dar sunt sigur că-și merită toți banii în special că prețul destul de mic. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată pe gri

În mână

Specificații tehnice

Senzorul CMOS al acestui Canon IXUS115HS e de 12.1 MP cu stabilizator de imagine și procesor de imagine DIGIC 4. Poate realiza fotografii jpeg la rezoluții înalte. Pe partea de optică și de control al fotografiei IXUS115HS are zoom optic 4x, zoom digital 4x, blitz integrat, sensibilitate ISO 100 – 3200, o mulțime de efecte foto, balans alb, presetări, declanșare automată, detectarea feței și fotografiere continuă. După cum am precizat anterior, poate filma atât HD cât și FUll HD cu sunet în format MOV. Suportă atât carduri SD cât și MMC de diverse tipuri. Vă spun asta în caz că acel card nu e de ajuns.

Pe partea de conectivitate Canon IXUS115HS are mini HDMI, ieșire audio-video și interfață USB 2.0. Autonomie acumulatorului Li-Ion e de 230 de cadre și de 300 de redare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cadouri foarte utile, multe efecte foto, sistem HS care nu necesită blitz, Inteligent automat, design rigid, filmare 1080p și elegant etc.

Minusuri: nu i-am găsit încă.

Concluzie

Acest aparat foto digital Canon IXUS115HS argintiu e recomandarea mea fie că plecați în excursie fie că doriți să-l aveți tot timpul la voi ori de câte ori ieșiți în oraș. Un astfel de gadget numit IXUS115HS e foarte util în special în această perioadă în care ziua este foarte scurtă și deci aveți nevoie de un gadget care să realizeze fotografii foarte bune în condiții de luminozitate scăzută.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu