Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Canon IXUS 230HS

Știu că poți face poze și cu telefonul, dar cu acest aparat foto digital Canon IXUS 230HS poți realiza poze și clipuri la calitate foarte bună grație senzorului de 12,1 megapixeli. Videoclipurile poți să le faci la calitate 1080p deoarece senzorul CMOS e foarte capabil. Prețul nu e unul exagerat deoarece Canon IXUS 230HS are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pentru acești bani primim un aparat capabil să filmeze și fotografieze foarte bine, iar dacă vrei să te uiți la rezultate pe un HDTV atunci ai la dispoziție un port HDMI și ieșirea A/V.

Poze

Se poate vedea că 230HS care e un IXUS apărut aproximativ anul acesta în România e un aparat de nota 10 fără dar și poate dacă e să vorbim despre design, iar dacă o să-i analizați bine și detaliile tehnice atunci o să vedeți că e excelează și la acest capitol. Obiectivul e unul mare fiind capabil de un zoom optic de 8X, iar ecranul LCD e foarte mare fiind de 3 inci pe când restul aparatelor au doar 2,7 inci (diferența e de doar 0,3 inci, însă asta e aproape un centimetru).

Din față

Ecranul LCD de 3 inci

Specificaţii tehnice

IXUS230HS scoate pozele în format *.jpeg, iar clipurile sunt *.mov. Foarte bine e că filmarea se realizează cu sunet de tip stereo și din această cauză o să puteți folosi camera digitală și pe post de cameră video. Zoom-ul optic e foarte mare fiind de 8x și cu ajutorul lui o să puteți face poze de la distanțe apreciabile.

Păreri pro şi contra

Pro: poate filma și fotografia la calitate foarte bună; ecranul său e mare și clar; dispune de multe porturi prin care puteți conecta aparatul la un TV ori calculator; puteți utiliza mai multe tipuri de carduri; bateria ține mult, adică undeva la 200 poze și 250 minute de filmare.
Contra: prețul e ușor peste 1000 lei și din păcate în România e disponibilă doar varianta pe gri.

Concluzie

IXUS 230HS e un Canon care vine pe numeroase culori și poate capta amintirile la calitate maximă. E compact având puțin peste 100 grame, iar cu tot cu accesorii are cu vreo 40 grame în plus. Dacă te interesează acest gadget atunci îți recomand clipul de alături din care se poate vedea că arată foarte bine și se pot admira și restul culorilor în care e disponibil în alte țări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu