Canon EOS 700D, DSLR cu kit EF-S 18-55 mm

Canon EOS 700D e cel mai nou aparat foto DSLR de la acest producător și care prezintă destule îmbunătățiri față de predecesorul 600D. Spre deosebire de alte DSLR-uri acesta oferă un kit EF-S 18-55 mm, care poate fi schimbat cu unul mai mic. Dimensiunile obiectivului interschimbabil sugerează că oferă un zoom optic decent dar și o calitate de fotografiere superioară. Față de aparatele foto mai mari, care seamănă puțin cu acesta, la acesta puteți să-i puneți un alt obiectiv chiar și mai mic, dar nu văd de ce ați face asta deoarece nu e un mirrorless care îl puteți lua cu voi în buzunar. Deci pentru transportare necesită o geantă sau o husă specială. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos vă puteți face o idee despre cum ar arăta, dar am pus și un clip la final în care e prezentat acesta.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Puteți să-i montați un blitz extern pentru situațiile în care luminozitatea e foarte scăzută. Senzorul de 18MP e de tip CMOS care e foarte bun pentru a obține imagini mai naturale. Obiectivul e cel din poza de sus și oferă lentile de 18-55mm f/3.5-5.6, construcție bună și altele. Pe partea de control al fotografiei are caracteristici foarte bune și poate fotografia cu 5 cadre pe secundă.

Aveți nevoie și de un card de memorie și vă recomand unul de 4 ori 8GB (în funcție de cum veți folosi aparatul). În caz că-l veți folosi și pentru a filma, vă recomand un card de 8GB SDHC clasa 10. Mai precis, poate filma la rezoluție FullHD, iar fișierele de pe aparat pot fi vizionate pe ecranul rabatabil de 3 inci. Ecranul rabatabil e util când țineți aparatul într-o poziție incomodă și vreți să realizați fotografii corespunzătoare. Chiar și vizorul devine util în special în zilele însorite.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitate foto excelentă în orice condiții, vizor + ecran rabatabil și tactil, obiectiv foarte bun, autonomie decentă și etc.

Minusuri: destul de scump.

Concluzie

Acest Canon EOS 700D mi se pare o alegere foarte bună, iar având în vedere cât e prețul, veți găsi destule alternative de luat în considerare. După cum am precizat sus, pentru un buget mai mic puteți alege un mirrorless sau un aparat foto digital mai performant. Prezentarea de jos e cu acesta și care poate vă ajută să faceți alegerea corectă:

Te-ar mai putea interesa