Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Canon EOS 650D

Canon EOS 650D e primul DSLR cu ecran de tip touch. Poate că multă lume apreciază un aparat foto cu ecran senzitiv, dar eu trebuie să recunosc că nu-mi prea plac. Însă foarte bine e că pentru a capta o poză nu e nevoie să apeși pe ecran, ci pe un buton dedicat acestei funcții, iar acest lucru e unul normal la toate camerele (deci nu e ca la unele telefoane mobile). Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi care e cam mare și de aceea eu aș zice că nu e tocmai un produs din gama entry-level cum e 600D.

Poze

Canon EOS650D e un model al anului 2012 care vine cu senzor CMOS și din această cauză pozele și clipurile vor ieși de o calitate mult mai bună. Se poate vedea că ecranul e unul mare, mai exact de 3 inci și astfel o să vedeți foarte bine filmele sau pozele care le-ați captat. Dacă ecranul vă e prea mic atunci puteți viziona rezultatele pe un laptop ori televizor deoarece are HDMI de tip mini.

Aparatul din față

Ecranul touch

Specificaţii tehnice

Canon 650D e un aparat foarte capabil și asta deoarece are un senzor CMOS de 18 megapixeli care e capabil de a realiza poze foarte calitative, dar și filmări 1080p. Despre greutatea aparatului se poate spune că nu e cu mult mai mare decât a unei tablete și asta deoarece are undeva la 575 grame. Autonomia bateriei e una foarte bună deoarece se pot face undeva la 400 de cadre.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand foarte bun; garanția de 2 ani se reflectă în fiabilitatea foarte bună; suportă multe tipuri de carduri care ici nu costă prea mult; vine cu diferite interfețe care te ajută să conectezi aparatul la un laptop ori la un TV. Bateria ține destul de mult și e una de tip Litiu Ion.
Contra: prețul e cam mare, dar până la urmă e DSLR și e mai bun decât EOS 600D.

Concluzie

Dacă ești un fotograf profesionist atunci mai mut ca sigur că vei aprecia acest aparat deoarece e foarte capabil și venind de la un brand de încredere aveți siguranța că ați făcut o alegere bună. Pentru a vă face o părere despre acest aparat vă invit să vizionați clipul de alături care e un preview foarte bun.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • iustin

    salut!Am un 650D cu obiectivul kit si la filmare 1080p 24 si 25p imi sacadeaza vizibil mult!poate fi din cauza ca folosesc obiectivul kit care e destul de slab foarte slab sau poate fi din body!am incercat si cu iso mare mic diafragma expunere si tot sacadeaza!Ms!

Lasă un comentariu