≡ Meniu

Canon EOS 650D

Canon EOS 650D e primul DSLR cu ecran de tip touch. Poate că multă lume apreciază un aparat foto cu ecran senzitiv, dar eu trebuie să recunosc că nu-mi prea plac. Însă foarte bine e că pentru a capta o poză nu e nevoie să apeși pe ecran, ci pe un buton dedicat acestei funcții, iar acest lucru e unul normal la toate camerele (deci nu e ca la unele telefoane mobile). Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi care e cam mare și de aceea eu aș zice că nu e tocmai un produs din gama entry-level cum e 600D.

Poze

Canon EOS650D e un model al anului 2012 care vine cu senzor CMOS și din această cauză pozele și clipurile vor ieși de o calitate mult mai bună. Se poate vedea că ecranul e unul mare, mai exact de 3 inci și astfel o să vedeți foarte bine filmele sau pozele care le-ați captat. Dacă ecranul vă e prea mic atunci puteți viziona rezultatele pe un laptop ori televizor deoarece are HDMI de tip mini.

Aparatul din față

Ecranul touch

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Canon 650D e un aparat foarte capabil și asta deoarece are un senzor CMOS de 18 megapixeli care e capabil de a realiza poze foarte calitative, dar și filmări 1080p. Despre greutatea aparatului se poate spune că nu e cu mult mai mare decât a unei tablete și asta deoarece are undeva la 575 grame. Autonomia bateriei e una foarte bună deoarece se pot face undeva la 400 de cadre.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand foarte bun; garanția de 2 ani se reflectă în fiabilitatea foarte bună; suportă multe tipuri de carduri care ici nu costă prea mult; vine cu diferite interfețe care te ajută să conectezi aparatul la un laptop ori la un TV. Bateria ține destul de mult și e una de tip Litiu Ion.
Contra: prețul e cam mare, dar până la urmă e DSLR și e mai bun decât EOS 600D.

Concluzie

Dacă ești un fotograf profesionist atunci mai mut ca sigur că vei aprecia acest aparat deoarece e foarte capabil și venind de la un brand de încredere aveți siguranța că ați făcut o alegere bună. Pentru a vă face o părere despre acest aparat vă invit să vizionați clipul de alături care e un preview foarte bun.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • iustin

    salut!Am un 650D cu obiectivul kit si la filmare 1080p 24 si 25p imi sacadeaza vizibil mult!poate fi din cauza ca folosesc obiectivul kit care e destul de slab foarte slab sau poate fi din body!am incercat si cu iso mare mic diafragma expunere si tot sacadeaza!Ms!

Lasă un comentariu

Abonează-te la Oferte Black Friday

O să fii primul care pimește ofertele de top de Black Friday.

Acum intră pe e-mail și confirmă abonarea!