Canon EOS 1100D

Un DSLR destul de popular e aparatul foto DSLR Canon EOS 1100D care e o alternativă la Canon EOS 1000D. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi îl recomandă rezoluția de 12 megapixeli, suportul pentru carduri SD, portul HDMI out și faptul că poate filma clipuri de înaltă definiție la 30 fps, adică în format 720p la 30 cadre pe secundă. Momentan vine în mai multe configurații pentru începători și avansați. Probabil că amatorii vor alege variante mai ieftine, pe când profesioniștii vor alege variante cu obiective mai performante, dar și mai scumpe.

Poze

LCD

Specificaţii tehnice și caracteristici principale

Este un aparat perfect pentru cei care vor să facă primii paşi în lumea fotografiei DSLR. Are un senzor APS C de 12 megapixeli care va asigura poze de o claritate foarte bună. Procesorul (de iamgine) cu care e dotat aparatul e un DIGIC 4 de 14 biţi şi va oferi poze cu o gamă largă de tonuri şi detalii. Camera vă oferă posibilitatea şi de a filma HD la 25 sau 30 cadre pe secundă (cps – fps) şi astfel o să puteţi face filme de înaltă definiţie. Are conexiune HDMI prin care puteţi împărtăşi (pozele sau filmele)cu cei dragi pe un televizor sau alte dispozitive care suportă redarea de pe HDMI. Are un ecran LCD de 2,7 ţoli (inci) care poate afişa până la 270 mii de puncte. Prin acest ecran puteţi vedea ce urmează să fotografiaţi şi prin intermediul acestuia aveţi acces şi la funcţiile meniului. Suportă memorii SD și SDHC, iar pe partea de conexiuni are USB și HDMI. A fost testat cu următoarele sisteme de operare: Windows 7, Vista și XP.

Păreri pro şi contra

Pro: are o cameră de 12 megapixeli, poate filma HD, este realizat de o firmă cunoscută în domeniul foto și gama EOS este una cu tradiție.
Contra: nu filmează Full HD, dar până la urmă e un aparat de fotografiat și nu unul video.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă circa 1899 lei și pot spune că este unul dintre cele mai bune prețuri de pe piață. EOS 1000D este o alternativă la acest model și trebuie spus că e mai ieftin cu câteva sute de lei, dar nici nu e la fel de performant.

Concluzie

Dacă vrei un aparat DSLR bun atunci acest aparat fotografic DSLR Canon EOS 1100D ar fi unul dintre cele mai bune de acest gen. Unii îl recomandă mai mult pentru începători deoarece este destul de ușor de folosit de neinițiați.

Te-ar mai putea interesa