Canon EOS 1000D

Acest aparat fotografic DSLR Canon EOS 1000D este un aparat foto profesionist marca Canon. Am mai scris despre Canon EOS 500D, Canon EOS 1100D, dar modelul prezentat de mine în acest articol (Canon 1000D) este la promoţie, are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi cel mai tare lucru e că vine cu cadouri în valoare de 200 de lei (card de 8 giga, geantă şi trepied). E un aparat DSLR recomandat de senzorul CMOS de 10,1 megapixeli, pâna la 3 cadre pe secundă, focalizare în 7 puncte când vine vorba de focalizarea automată panoramică, ecran LCD de 2,5 inci, procesor Digic 3, suportă carduri SD ţi SDHC, are senzor de imagine cu curăţare automată, este compact şi uşor, şi e compatibil cu obiectivele EF/EF-S. De asemenea, EOS 1000D este compatibil cu bliţurile din seria Speedlite EX.

LCD


Aparatul 1000D are un ecran LCD de 2,5 inci cu modul de vizulizare live. DSLR-ul 1000D de la Canon este compatibil cu gama completă de obiective EF şi EF-S şi cu seria de blitzuri Speedlite EX, dar şi cu accesoriile EOS.

Are un senzor CMOS de 10,1 megapixeli şi eu sunt de părere că este mai mult decât suficient pentru a realiza postere sau imprimate A4. Senzorul CMOS este unul special realizat de Canon aşa încât să realizeze imagini clare şi bine definite chiar dacă lumina nu e bună, adică dacă sunt condiţii de lumină scăzute. Aparatul poate realiza până la 3 FPS pentru capturi care pot fi realizate în mijlocul acţiunii. Astfel puteţi captura imagini în format JPEG la dimensiuni mari şi viteze de până la 3 cadre pe secundă până se umple cardul de memorie. Trebuie ştiut că pe un card de 2 giga se pot realiza undeva la puţin peste 500 de imagini fără pauză.

Pentru achiziţia acestui aparat ar fi faptul că e DSLR că e Canon, faptul că e compact, rezoluţia mare, funcţiile utile şi cadourile care nu trebuie neglijate. Preţul este şi el unul modic, adică de circa 1399 lei. Contra achiziţiei ar putea fi senzorul CMOS care e de doar 10 megapixeli pe când alte DSLR-uri au şi 14.

Dacă vrei unul dintre cele mai populare DSLR-uri atunci ar trebui să alegi acest aparat foto DSLR Canon EOS 1000D şi sigur nu vei regreta achiziţia lui deoarece este un aparat foto DSLR de marcă la un preţ bun.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Canon EOS 1000D”

  1. Am si eu un aparat foto Canon eos 1000D , l-am cumparat de aproape cinci ani de cand au aparut ele , este un aparat excelent , am facut sute de mii de fotografii cu el si functioneaza la fel de bine si acum.
    Ceea ce-mi place mie este ca are o multime de obtiuni , si pot sa-l setez in functie de fotografiile pe care vreau sa le fac, am ajuns un fotograf foarte bun, am fost la peste zece nunti cu el , si nu s-a plans nimeni de fotografii din potriva , chiar m-au laudat.
    Recomand oricui CANON 1000D este rezistent si construit pentru DURATA indelungata.

  2. domnu Nicu imi puteti da si mie niste poze sa le vad am si eu un 1000d si as vrea sa vad ce poate acest aparat sunt amator si as vrea sa il descopar mai mult va las facebookul meu trimitetimi va ruo niste poze Ergosu Mihai facebook

Comentariile sunt închise.