Candy Smart Pro CSOW 6955T\1-S, maşină clasa A cu uscător

Candy Smart Pro CSOW 6955T\1-S e un electrocasnic 2 în 1. În esenţă e o maşină de spălat rufe, dar are şi funcţie de uscător de rufe aş încât hainele să fie gata de purtat atunci când le scoateţi din ea.
Încă de la început trebuie să vă spun că are o capacitate de 9kg la spălare şi 5 la uscare. Capacitatea mare de spălare o face ideală pentru o familie numeroasă (4-7 membri), consumul de curent fiind proporţional cu cantitatea de rufe deoarece are Kilo Detector.

Maşina de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se descurcă formidabil indiferent de situaţie (că are mult sau puţin de spălat).


Păreri pro şi contra

E vorba despre un model smart (de aici şi numele său SmartPro), dotat cu Simply Fi. Această caracteristică presupune că aparatul poate fi controlat prin Wi-fi de pe un telefon smart care are aplicaţia necesară (Simply Fi e numele acesteia). Ar mai trebui adăugat că aparatul are şi bluetooth.
Am menţonat mai sus despre Kilo Detector şi trebuie spus că aceasta e Fuzzy Logic, adică aparatul detectează automat cantitatea, iar în funcţie de aceasta adaptează consumul de resurse.
Pentru ca hainele să aibă cât mai puţine cute acest model vine cu funcţie cu abur numită Steam. În acest fel nu va mai trebui să călcaţi hainele ori va trebui să le călcaţi foarte puţin (timp de călcare redus cu până la 50 procente).
Ceva similar funcţiei steam e cea de „uscare – gata de pus în dulap”. Acest lucru presupune că rufele sunt perfect uscate aşa încât să poată fi purtate ori puse în dulap. Diferenţa faţă de Steam e că nu are efect asupra cutelor.
Fiind un aparat mai mare are şi un nivel de zgomot uşor diferit. Este vorba despre 61 decibeli la spălare şi 82 la centrifugare.
Precum alte modele (cel vertical pe care l-am descris de curând) de la producătorul Candy şi acesta are mai multe programe rapide. Discutăm despre 3 programe: 14, 30 şi 44 minute.

Te-ar mai putea interesa