Candy Smart Pro CSOW 4855TB\1-S, maşină cu uscător şi wi-fi

Candy Smart Pro CSOW 4855TB\1-S e un electrocasnic complet dpdv al spălării şi uscării rufelor. Are o capacitate de spălare de 8kg şi uscare de 5kg. În felul acesta e un electrocasnic suficient pentru o familie cu până în 7 membri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern realizat din materiale de calitate şi care are funcţii smart (e un model simply Fi).


Păreri pro şi contra

Modelul Candy Smart Pro CSOW 4855TB\1-S vine cu Kilo Detector adică detectează cantitatea, iar în funcţie de aceasta îşi adaptează parametrii de spălare.
Vine cu 13 programe de spălare, program rapid (14 minute) şi 3 programe pentru uscare. Precum la alte maşini Candy şi acesta vine cu mai multe programe rapide. Are 7 programe rapide, printre care 3 eco (14, 30 şi 44 minute).
După cum am scris mai sus, acest model e unul smart şi în acest sens are conectivitate wi-fi şi bluetooth. Mai nout toate maşinile de la Candy sunt smart şi pot fi controlate de pe telefon.
Nivelul de zgomot e unul normal de 61 decibeli la spălare şi 79 la uscare.
Cuva e una din inox precum la restul maşinilor de spălat premium. Acest lucru garantează faptul că aparatul o să fie unul de îndelungă folosinţă.
Aparatul se foloseşte de abur pentru reducerea cutelor şi reducerea până la 50 procente a timpului de călcare. Funcţia se numeşte Steam şi este bună pentru hainele copiilor ori pentru persoanele care au piele sensibilă.

De final pot spune că acest aparat e unul perfect pentru persoanele interesate de un aparat modern care să fie uşor de folosit, să ocupe puţin loc şi aibă un consum redus de resurse. Poate fi considerat ca fiind un aparat 2 în 1 deoarece e maşină de spălat şi uscător. Evident că nu se poate compara cu un uscător dedicat, dar îşi va face treaba cât mai bine posibil.

Te-ar mai putea interesa