Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S, uscător de rufe cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S este un model mai avansat și se poate observa că se folosește de acea pompă de căldură (am menționat în titlu). Datorită ei, scade semnificativ consumul pentru că se folosește atât aerul rece, cât și aerul cald în procesul de uscare. Astfel, țesăturile nu sunt încălzite excesiv sau degradate, dar mai sunt și modele hibride (pompă de căldură + condensare) dacă vă permite bugetul. Eu aș recomanda doar pe cele cu pompă de căldură și dacă o veți folosi des, veți recupera banii având facturi mai mici.

Arară precum o mașină de spălat, doar că aparatele acestui brand sunt puțin mai diferite și se vede din imaginea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa este poziționată mai sus pentru o încărcare mai ușoară și panoul de control este mai restrâns, iar selectarea programului se face cu ajutorul butonului din dreapta. Dimensiunile nu s-au schimbat, astfel că poate fi montat pentru mașina de spălat cu un kit de suprapunere universal. Dacă aveți câteva ajutoare, se poate face această instalare destul de ușor, însă trebuie să țineți cont că trebuie să goliți rezervorul cu apă din când în când.

Păreri pro și contra

Funcții nu lipsesc și vor fi de folos atunci când vreți să aveți un control de la distanță, deoarece vorbim de tehnologii fără fir precum – WiFi și bluetooth. Cu alte cuvinte, este vorba de un aparat Smart care poate fi controlat ușor prin aplicația oferită de producător. Vedem acea dotare numită Kilo Detector ca la mașinile de spălat, cu ajutorul căruia este cântărită cantitatea de rufe umede. Astfel, programul este ajustat pentru acea cantitatea și durata sa poate varia. Un număr mare de programe vă ajută să obțineți cele mai bune rezultate pentru că sunt diversificate, iar voi trebui doar să sortați puțin rufele.

Veți vedea că este un model destul de aprecia . Candy CSOE H7A2TE-S merită ales deoarece are tehnologii destul de bune Easy case și Dry Sensor (senzor). Acestea fac procesul de uscare mai eficient și se măsoară nivelul de umiditate in rufe.

Te-ar mai putea interesa