Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S, uscător 8kg cu pompă de căldură

Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S e un uscător modern cu o capacitate de 8kg şi care poate usca până în 8kg rufe (există o alternativă de 7kg). Aş putea spune că o cantitate minimă ar fi 1kg aşa încât să funcţioneze funcţia de detectare a cantităţii şi să facă economie.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat modern realizat aşa încât să beneficiaţi de confort atunci când îl utilizaţi. De exemplu nu o să aveţi dureri de spate deoarece uşa e poziţionată superior şi are cu 3,5cm mai mult decăt alte modele.


Păreri pro şi contra

Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 67 decibeli.
Aparatul Candy CS H8A2DE-S e unul inteligent deoarece având conectivitate NFC poate fi controlat prin intermediul unui telefon inteligent.
Nu necesită un branşament electric deosebit sau trifazic întrucât tensiunea de alimentare e de 220-240V. Consumul energetic nu e prea mare deoarece discutăm despre clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 236 kWh şi 0.7 kWh în program standard. Se poate vedea că aparatul are un consum care reprezintă 1/3 din cantitatea consumată de un uscător normal.
E realizat din materiale de calitate întrucât tamburul e unul galvanizat aşa încât să ţină cât mai mulţi ani.
Precum alte modele de la Candy şi acesta vine cu funcţia Kg Detector care are rol de a detecta cantitatea pentru a adapta resursele în funcţie de aceasta. Ar trebui să adaug faptul că 1kg e cantitatea minimă.
Are sistem Easy Case adică un recipient poziţionat în uşă care poate fi uşor golit de apa care rezultă din procesul de uscare.
Pentru persoanele grăbite există 3 programe rapide/scurte: eco 30 minute, zilnic 45 minute şi zilnic perfect 59 minute.

Per ansamblu acest model e unul model adresat celora cu un buget mediu, dar care vor ceva calitativ.
Despre brandul Candy trebuie spus că e unul italian cu tradiţie, iar produsele lor sunt unele de calitate.

Te-ar mai putea interesa