Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S, uscător 8kg cu pompă de căldură

Candy Smart Pro CSO H8A2DE-S e un uscător modern cu o capacitate de 8kg şi care poate usca până în 8kg rufe (există o alternativă de 7kg). Aş putea spune că o cantitate minimă ar fi 1kg aşa încât să funcţioneze funcţia de detectare a cantităţii şi să facă economie.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceştia primim un aparat modern realizat aşa încât să beneficiaţi de confort atunci când îl utilizaţi. De exemplu nu o să aveţi dureri de spate deoarece uşa e poziţionată superior şi are cu 3,5cm mai mult decăt alte modele.


Păreri pro şi contra

Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 67 decibeli.
Aparatul Candy CS H8A2DE-S e unul inteligent deoarece având conectivitate NFC poate fi controlat prin intermediul unui telefon inteligent.
Nu necesită un branşament electric deosebit sau trifazic întrucât tensiunea de alimentare e de 220-240V. Consumul energetic nu e prea mare deoarece discutăm despre clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 236 kWh şi 0.7 kWh în program standard. Se poate vedea că aparatul are un consum care reprezintă 1/3 din cantitatea consumată de un uscător normal.
E realizat din materiale de calitate întrucât tamburul e unul galvanizat aşa încât să ţină cât mai mulţi ani.
Precum alte modele de la Candy şi acesta vine cu funcţia Kg Detector care are rol de a detecta cantitatea pentru a adapta resursele în funcţie de aceasta. Ar trebui să adaug faptul că 1kg e cantitatea minimă.
Are sistem Easy Case adică un recipient poziţionat în uşă care poate fi uşor golit de apa care rezultă din procesul de uscare.
Pentru persoanele grăbite există 3 programe rapide/scurte: eco 30 minute, zilnic 45 minute şi zilnic perfect 59 minute.

Per ansamblu acest model e unul model adresat celora cu un buget mediu, dar care vor ceva calitativ.
Despre brandul Candy trebuie spus că e unul italian cu tradiţie, iar produsele lor sunt unele de calitate.

Lasă un comentariu