Candy Smart Pro CSO H7A2TE-S, uscător cu pompă de căldură

Uscătorul Candy Smart Pro CSO H7A2TE-S e unul modern cu pompă de căldură. În felul acesta se pot obţine cu până la 50 procente economii la curent.
Dacă maşinile de spălat de la acet producător acu Kilo Detector (Fuzzy Logic) şi acest model are aşa ceva. Această funcţie presupune că aparatul va regla timpul de uscare în funcţie de cantitatea de rufe (cantitatea minimă fiind de 1kg).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine. Dacă din poză nu se vede recipientul de colectare al apei atunci trebuie spus că acesta e pe interiorul uşii.
Probabil că se poate vedea din poza de alături că acest model e unul cu un panou de comandă simplificat aşa încât aparatul să poată fi utilizat cu uşurinţă de oricine.


Păreri pro şi contra

Dacă vrei să uşti rapid atunci ai la dispoziţie 3 program rapide precum eco 30 minute, zilnic 45 minute şi zilnic perfect 59 minute.
Dacă sunteţi preocupaţi de consumul de electricitate atunci trebuie spus că pe an consum 212 kWh, iar la o singură uscare (cuva plină) consumă 1,72 kWh. Clasa de eficienţă energetică e A++, iar în acest fel recuperăm banii daţi pe el.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 67 decibeli.
Vine cu conectivitate bluetooth şi wi-fi aşa încât să-l puteţi controla de pe un telefon mobil cu aplicaţia Simply Fi. Se pot alege programul de uscare şi se pot utiliza până la 20 de program suplimentare cu funcţia „Descărcare cicluri”.
O altă funcţie interesantă e cea de amânare a uscării până la 24 de ore aşa încât să uscaţi în intervale orare care vă convin.
Precum la alte modele şi acesta are un program care facilitează o uscare uşoară numit program „călcare super uşoară”.

Acest aparat e unul de la un producător italian care se respectă şi ar fi recomandarea mea. Dacă vreţi ceva identic, dar slim (să ocupe mai puţin loc) atunci acest model ar fi o alternativă.

Te-ar mai putea interesa