Candy Smart Pro CSO C8DF-S, uscător de 8kg cu condensare

Candy Smart Pro CSO C8DF-S e un uscător de rufe modern cu un consum energetic redus. Din această cauză are clasa A+++ de eficienţă energetică (pe unele site-uri e menţionată clasa B) cu un consum anual de 561 kWh, iar per ciclu (încărcare completă) are un consum de 4,7 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi se comportă fără reproşuri când vine vorba despre uscarea diferitelor tipuri de ţesături ori cantităţi.


Păreri pro şi contra

Cum am precizat mai sus acest aparat e unul deosebit de eficient, iar dacă nu aveţi prea mult de uscat, adică o încărcătură parţială, atunci consumul va fi de circa 2,56 kWh. Nu e nevoie de branşament trifazic sau ceva special întrucât producătorul menţionează un voltaj de 220-240V.
Reduceri substanţiale de curent se obţin şi cu ajutorul funcţiei numite Kilo Detector care presupune că aparatul reglează automat timpul de uscare în funcţie de cantitatea de rufe (care trebuie să fie mai mare de 1kg).
Nivelul de zgomot e de 65 decibeli, fiind vorba despre un nivel modic.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 60x60x85 axlxî cm. Iar, dacă vreţi să ştiţi de câte persoane e nevoie pentru a-l transporta trebuie ştiut că având o greutate de 33kg vor fi nevoie două persoane.
Poate fi utilizat pentru uscarea diverselor tipuri de ţesături, în acest sens având un număr maxim de 14 programe. Printre acestea are 3 programe scurte: eco 30 minute, zilnic 45 minute, zilnic perfect 59 minute.
E un aparat smart cu caracteristica Simply Fi care presupune că aparatul poate fi controlat de la un telefon inteligent care are instalată aplicaţia aferentă.
Aparatul are o capacitate de 8kg, dar există şi alternative de 9kg.
Modelul acesta de uscător e unul pentru persoanele cu un buget mediu, dar care vor un aparat premium util la uscarea rufelor atunci când nu avem spaţiu pentru aşa ceva ori nu e vreme optimă.
Brandul Candy e unul italian prezent pe piaţă de multe decenii, din această cauză noi beneficiem de un aparat de calitate.

Te-ar mai putea interesa