Candy Smart CSWS 485TWME/1-S, mașină de spălat cu uscător de 5 kg

Sunt numeroase tipuri de mașini de spălat rufe și fiecare are un preț diferit. Candy Smart CSWS 485TWME/1-S e o variantă cu uscător la interior care are performanțe satisfăcătoare. Se adresează unei familii nu foarte numeroase dar poate că obișnuiți să spălați des. Uscătorul său nu este atât de performant pentru că e incorporat și eficiența energetică a aparatului este A. Bineînțeles, dacă nu folosiți uscătorul eficiența aparatului e mai bună.

Designul mașinilor sale de spălat e diferit de cel al altor branduri și vedem că ușa e poziționată mai sus, pentru că panoul de control e mai mic și butonul pentru selectarea programelor e în colț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de un aparat de la un brand destul de popular care oferă variante foarte interesante și atractive. Chiar și cu atâtea dotări și cu acele performanțe superioare, are o adâncime de 53 cm și un nivel de zgomot redus. Sunt multe motive pentru care merită ales și să nu uităm că e vorba de un brand italian și nu unul chinezesc sau turcesc. Aceasta arată bine oriunde decideți să o puneți deoarece e de culoare albă și se poate asorta fie cu alte aparate fie cu corpurile ceramice din baie.

Păreri pro și contra

Are funcție de uscare gata de pus în dulap, timer în caz că vreți să amânați pornirea, detectează automat cantitatea de rufe, motor Inverter, funcție cu abur, un număr foarte mare de programe (16), spală mult și stoarce foarte bine. O astfel de mașină vă ajută să economisiți niște bani dar și spațiu pentru că nu veți cumpăra două aparate, ci numai unul singur. Tehnologia Active Motion System e prezentă doar pe anumite modele (noi), acesta îmbunătățește programele de spălare prin creșterea vitezei de rotație a tamburului la diferite trepte. Chiar și Mix Power System va îmbunătăți rezultatele deoarece această tehnologia va spăla mai bine țesăturile și va reduce timpul de spălare.

Candy CSWS 485TWME/1-S are program rapid pentru rufe mai puține sau care nu sunt atât de murdare. Rufele pot fi călcate mai ușor dacă optați pentru funcția Steam, adică se folosește de abur pentru a reduce cutele nedorite.

Te-ar mai putea interesa