Candy Smart CSS4 1372D3/1-S, model slim de 7kg

Un nou model de top de la producătorul italian Candy e acest Candy Smart CSS4 1372D3/1-S. Nu doar că arată bine, dar vine cu niște caracteristici care ne ajută să economisim bani pe parcursul utilizării.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top din toate punctele de vedere… de la capacitate de încărcare și până la consum energetic. Din poza de alături se poate vedea cum arată acest model, mai exact că are un panou de comandă modern cu puține butoane și cu ecranul în centrul atenției.

Păreri pro

Aparatul Candy CSS4 1372D3/1-S e unul care are la pachet funcția aburi cu care se reduce timpul de călcare a rufelor. Cu această funcție țesăturile rufelor sunt mai relaxate.
Consumul energetic e unul ok, fiind vorba despre 175 kWh pe an. Iar, din această cauză are clasa A+++ de eficiență energetică.
Având o capacitate de 7kg se pot spăla rufe pentru 4-5 persoane.
Nivelul de zgomot nu e unul mare deoarece vorbim despre 58 decibeli la spălare și 78 la centrifugare.
Ceva interesant e funcția NFC, iar de aceea e numită o mașină smart. Poate fi controlată de la un telefon.
Programele sunt în număr de 16, iar durata programului rapid e de 14 minute. În felul acesta spălăm rufele care nu sunt așa de murdare ori care sunt o cantitate mai mică.
Spălarea nu ar fi eficientă fără o centrifugare bună, iar modelul de față poate centrifuga la maxim 1300 rotații. În felul acesta rufele sunt stoarse, iar uscarea durează mai puțin.

Contra

Utilitatea funcției NFC e vagă. În ziua de azi sunt multe mașini cu această funcție care permite utilizarea unor programe prin intermediul unui telefon inteligent, dar nu știu câte persoane sunt interesate de așa ceva.

Concluzii

Modelul acesta e unul pentru persoanele interesate de ceva eficient la spălare și energetic. Prin faptul că are clasa A3+ ar trebui ca în câțiva ani de utilizare să ne recuperăm banii investiți pe aparat.

Te-ar mai putea interesa